Lees meer

PVC ramen

Pvc-ramen: voordelig en comfortabel

Ramen die isoleren als de beste, bijna geen onderhoud vragen én vriendelijk zijn voor uw budget? De pvc-ramen van Alratec uit Roosdaal (Vlaams–Brabant) zijn wat u zoekt. Laat u dit moderne systeem van pvc ramen plaatsen? Dan kiest u ervoor om comfortabel te wonen. En wat meer is: deze ramen nemen geen grote hap uit uw bouw- of renovatiebudget, met pvc ramen kunt u immers besparen. Zo hebt u ruimte om te investeren in andere zaken die uw wooncomfort verhogen.

Pvc-ramen: verschillende voordelen

De pvc-ramen van Alratec houden de warmte binnen en de koude buiten. We plaatsen dan ook alleen maar raamprofielen met vijf of meer kamers. We versterken onze pvc-ramen met metaal. Zo blijven ze stabiel. Zelfs de slechtste weersomstandigheden hebben er nauwelijks vat op. De akoestische dichtingen laten u – letterlijk – in alle rust genieten van uw keuze. En het uitzicht van uw pvc-ramen? U heeft de volledige keuze uit de diverse afwerkingsmogelijkheden.

Pvc-ramen plaatsen? Verschillende kleuren

Pvc-ramen zijn van nature wit. Maar ook hier zijn de kleurmogelijkheden bijna onbeperkt. Naast het uitgebreide kleurengamma zijn er de verschillende houtimitaties. Het mooie eraan? Een verschillende kleur aan binnen- en buitenkant is perfect mogelijk. Pvc-ramen plaatsen met diverse kleurcombinaties? Ook dit kan perfect!

Meer weten over de voordelen en mogelijkheden van pvc-ramen? Neem snel contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Ook voor aluminium ramen of houten ramen moet u bij ons zijn.

Fotogalerij pvc-ramen

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen