Lees meer

Ramen

Ramen kiezen is nooit een gemakkelijke opdracht. Er zijn ramen in alle maten, kleuren en materialen. Andere cruciale elementen zoals geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen eveneens een rol. Bovendien bepalen de ramen voor een groot stuk het uitzicht van uw gebouw. Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het beste advies van onze professionals zodat u gegarandeerd geschikte kwaliteitsvolle ramen zult vinden voor uw etablissement. Aluminium ramenhouten ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal (Vlaams-Brabant) vlakbij Brussel, Aalst en Ninove kunnen wij u op deskundige wijze helpen om de juiste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z!

Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is geen gemakkelijke keuze.

De specialisten van Alratec helpen en adviseren u.

Wij vervaardigen alle ramen in ons eigen goed uitgeruste atelier (u mag gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame mensen. Op zorgvuldige wijze zal onze plaatsingsdienst de gewenste ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met passie en stielkennis een topjob af te leveren. In Brussel, Aalst, Ninove en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie opgebouwd. Bovendien zijn onze leveringstermijnen beperkt en communiceren wij zeer goed met de klant zodat we exact de ramen van uw dromen kunnen realiseren. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is geen gemakkelijke keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal helpen en adviseren u. Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Sterke aluminium ramen

Aluminium staat erom gekend dat het een licht, maar toch enorm sterk materiaal is. Dit veelgebruikte metaal is daardoor uitermate geschikt voor duurzame ramen, waar nauwelijks slijt op komt en waar u nog jaren van kunt genieten. Wenst u een raam in aluminium met grote glasoppervlakte zodat u ten volle kunt genieten van de zon en het buitenlicht (zeer geschikt voor een kamer die uitgeeft op de tuin) ? Twijfel dan niet en laat ramen in aluminium plaatsen door de gespecialiseerde mensen van Alratec. Onze ramen in aluminium isoleren thermisch én akoestisch. Dankzij ons bijna onbeperkte kleurengamma vindt u moeiteloos ramen in de kleuren die het beste bij uw buitengevel én uw interieur passen. Bij Alratec gaan duurzaamheid en esthetiek hand in hand. De plaatsing gebeurt op propere en vakkundige wijze door ons plaatsingsteam in zeer nauw overleg met de klant. In onze catalogus vindt u een zeer ruim assortiment van oerdegelijke en mooie aluminium ramen in alle kleuren en maten.

Meer informatie over onze aluminium ramen

Fotogalerij aluminium ramen

Veelzijdige budgetvriendelijke kwaliteitsvolle pvc-ramen

Wilt u kosten besparen op uw nieuwbouw of renovatie? Zonder aan kwaliteit in te boeten? Dan is het laten plaatsen van pvc-ramen wellicht de beste oplossing voor u. Met pvc-ramen kiest u voor warmte- én geluidsisolatie tegen een budgetvriendelijke prijs. Alratec staat bekend om zijn onklopbare prijs-kwaliteitverhouding van zijn pvc-ramen. Daarenboven beschikt ons in Roosdaal gelegen bedrijf over een uiterst uitgebreid gamma zodat u gegarandeerd de juiste ramen voor uw specifieke case zult vinden. Daarbij kunt u trouwens rekenen op advies van onze ervaren professionals die met hun geoefend oog u zeker nuttige tips kunnen verschaffen. Dankzij de verschillende kleuren en houtimitaties die wij in ons assortiment aanbieden passen onze pvc-ramen perfect bij uw gevel. Als u een kijkje neemt in onze catalogus op de website, zult u meteen snappen wat we daarmee bedoelen. Kortom, Alratec biedt een ruime keuze aan kwaliteitsvolle pvc-ramen aan zeer interessante prijzen.

Ontdek onze pvc-ramen

Fotogalerij pvc-ramen

Warme houten ramen

Wilt u uw gebouw een warme en gezellige uitstraling geven? Of toch dat strakke karakter? Houten ramen plaatsen maakt dat mogelijk. Met de houten ramen van Alratec kunt u werkelijk alle kanten uit. Onze vakmensen maken enkel gebruik van de beste materialen en de meest moderne technieken. Stijlvolle houten ramen kunnen uw gebouw een fantastisch en specifiek karakter schenken. Hout is een natuurproduct. Elke houtsoort heeft een unieke structuur. Niets isoleert trouwens beter dan ‘good old’ hout! Dat hout als materiaal nog lang niet afgeschreven is, wordt alle dagen nog in de praktijk bewezen door Alratec. Wij vervaardigen voor u spiksplinternieuwe houten ramen die door een bekwaam plaatsingsteam op zeer korte tijd geïnstalleerd worden. Maximale kwaliteit en een goeie service is waar Alratec om bekend staat in Aalst, Ninove en omstreken. Bijkomende troef: onze milieuvriendelijke spuittechniek geeft uw ramen een eigen tint én verlaagt het onderhoud drastisch. Als u voor een houten raam van Alratec kiest, zal u daar geen spijt van krijgen.

Kom meer te weten over onze houten ramen

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen