Contact

Over Alratec...

OVER ONS

Met bijna 50 jaar ervaring en gevestigd in de regio Roosdaal / Ninove, is ALRATEC dé specialist in ramen, deuren, poorten en ecologisch wonen & renoveren.

Wij zetten ons in om jouw huis, appartement, kantoor- of winkelruimte esthetisch en duurzaam te maken.

Bij Alratec vind je alles wat je nodig hebt om jouw droomproject te realiseren en dit volledig op maat en budgetvriendelijk. Wij beschikken over een eigen atelier waarin we werken met PVC, hout en aluminium en staan garant voor 100% service, zowel voor particuliere klanten als projectontwikkelaars.

Als kers op de taart bieden wij sinds kort een "DUURZAAM WONEN" afdeling aan. Hier krijg je advies en begeleiding van A tot Z voor het isoleren, renoveren en verduurzamen van jouw woning. Dit is niet alleen goed voor de energiefactuur maar ook voor het behalen van de Europese doelstellingen. Wij begeleiden en coördineren alles wat betreft zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen, isolatiematerialen voor muren, daken en vloeren, etc...

Kies voor ALRATEC en geniet van duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek, op maat van jouw behoeften.

Showroom

Zowel onze showroom als ons atelier zijn gevestigd in Roosdaal (Ninove). Kom gerust langs tijdens de kantooruren of contacteer ons.
Hoe kan je ons bereiken?

Afspraak aan huis

Heb je begeleiding nodig in het maken van de juiste keuzes, wil je concrete stappen ondernemen voor een opmeting of ben je minder mobiel?
Maak een afspraak

Wens je meer informatie of een offerte?

Laat dan je gegevens achter en wij contacteren je zo snel mogelijk voor een afspraak.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram