Lees meer

Poorten

Alratec, de nummer één in poorten

Stelt u hoge eisen aan garagepoorten of kantelpoorten? Uiteraard! Als een poort niet sterk en stevig moet zijn, wat dan wel… Maar stevigheid is niet het enige criterium. Een garagepoort moet perfect aansluiten bij uw woning én uw smaak. De bediening moet gemakkelijk zijn en de afwerking is liefst tot in de puntjes verzorgd. Bij ons gespecialiseerde bedrijf Alratec vervaardigen wij poorten die aan al die opgesomde eisen voldoen. Veiligheid is daarbij één van onze topprioriteiten, maar ook op vlak van duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en vormgeving scoren onze poorten hoog. Bij Alratec hebben wij de nodige knowhow in huis om alle soorten opdrachten ivm garagepoorten, kantelpoorten,.. in alle soorten materialen. Wilt u meer weten over ons aanbod van garagepoorten en kantelpoorten? Of wilt u in onze toonzaal meer uitleg over de verschillende mogelijkheden? Neem dan zeker contact op en wij zullen u op vriendelijke wijze verder begeleiden in de zoektocht naar uw poort.

Bij Alratec hebben wij de nodige knowhow in huis.

Wij begeleiden u in de zoektocht naar uw poort.

Volledig geautomatiseerde Sectionale garagepoorten

Zoekt u garagepoorten waarbij het gebruiksgemak en duurzaamheid centraal staan? En dat alles in een fraai afgewerkt kleedje? Bij Alratec vindt u een zeer ruime keuze aan prachtige sectionele garagepoorten die aan de allerhoogste standaarden inzake veiligheid, gebruiksgemak en stevigheid voldoen. De opties zijn vrijwel eindeloos. Onze sectionale garagepoorten werken we af met houten planchetten of geïsoleerde metalen panelen, in alle kleuren. Wilt u misschien glas verwerken in uw poort? Ook dat is mogelijk. Met de automatisering die we plaatsen, bedient u uw poort met één druk op de knop. In goed overleg met de klant maken wij voor u een perfecte sectionele poort op maat. Niets frustrerender dan een poort die dienst weigert of hapert, maar als u voor de kwaliteitsvolle poorten van Alratec kiest, is dat on-denk-baar! Een mooie poort is trouwens een fantastisch visitekaartje, want het is het eerste wat een bezoeker te zien krijgt. Daarom steken onze vakmensen, die met passie en stielkennis, de sectionale poorten maken voor u, veel energie in een perfecte afwerking. Aarzel niet en kom langs bij Alratec in Roosdaal en u vindt gegarandeerd een geschikte sectionale garagepoort.

Kantelpoorten in hout of staal

Hebt u liever traditionele of meer budgetvriendelijke garagepoorten? Bijvoorbeeld voor een garagebox? Bij Alratec vindt u ook kantelpoorten. Deze ingenieuze poorten zijn de laatste jaren erg in de mode. Maar voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding moet u bij Alratec zijn! Onze uiterst efficiënte en betrouwbare kantelpoorten vormen niet voor niets één van de meest gevraagde topproducten in ons gamma. Dat kan natuurlijk geen toeval zijn. Bij Alratec vindt u een fantastisch aanbod aan diverse kantelpoorten die niet alleen gebruiks- en budgetvriendelijk zijn, maar ook prachtig ontworpen en afgewerkt zijn. Zowel in gelakt staal als in hout met planchetten of panelen. Wat voor soort kantelpoort u ook zoekt, bij Alratec in Roosdaal vindt u zonder enige twijfel uw gading. Onze experts kunnen trouwens in nauw overleg met de klant voor iedere specifieke situatie de beste oplossing aanreiken. Is sectionale of kantelpoorten plaatsen bijvoorbeeld niet mogelijk in uw garage? Zelfs wanneer u denkt door plaatsgebrek een kantelpoort een delicate operatie is, kunnen onze vakmensen vaak creatieve oplossingen uit hun hoed toveren. U zult daarbij nooit bedrogen uitkomen. Ons bedrijf heeft namelijk een goeie reputatie hoog te houden in Roosdaal en omstreken. Wij zijn helemaal mee met de laatste technologieën en nieuwste snufjes. Of houdt u het liever wat traditioneel of retro? Wij plaatsen ook dubbel opendraaiende poorten in hout of aluminium.

Fotogalerij

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen