Lees meer

Deuren

Buitendeuren volgens uw smaak

Voor deuren in alle maten, geuren en kleuren, één plek: Alratec! Deuren kiezen is een niet al te simpele en uiterst delicate klus. Buitendeuren bepalen voor een groot deel het karakter en aanzien van uw woning. Modern of klassiek, strak of bombastisch, gewaagd of eerder traditioneel? Welke kleur? Welk materiaal? Veilig tegen inbraak? Houten, pvc of aluminium deur? Buitendeuren met of zonder glas? Allemaal keuzes waarbij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) u met veel plezier helpt. Vertrouw op onze ervaren specialisten om een deur te kiezen die bij uw gevel en ramen past. Zij zullen u bijstaan met raad en daad, goed luisteren naar al uw wensen en u zo goed mogelijk op weg helpen bij de deurkeuze. Ons zeer kundige plaatsingsteam kan op korte termijn de gewenste deuren op vlekkeloze wijze komen plaatsen.

Classic

Fotogalerij Classic

Degelijke en duurzame buitendeuren

De deuren van Alratec worden door zeer bekwame vakmensen vervaardigd in ons eigen atelier. Wij streven niets minder na dan perfectie. Daarom maken wij enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen en de meest geavanceerde technieken. U mag gerust een kijkje komen nemen in ons atelier in Roosdaal om dit met eigen ogen te aanschouwen. Niet alleen degelijkheid, veiligheid en duurzaamheid, maar ook vormgeving en oog voor afwerking in detail vinden wij enorm belangrijk. Alles is bespreekbaar met onze vakmensen. Dankzij onze diverse keuze aan materialen, kleuren en opties, kunt u bij ons de juiste buitendeur kiezen.

Cottage

Fotogalerij Cottage

Design

Fotogalerij Design

Mooie en veilige buitendeuren

Buitendeuren zijn pas volledig als ze in detail afgewerkt zijn. Daarom besteden wij meer dan voldoende aandacht aan het esthetische aspect. Een deur is voor bezoekers de eerste kennismaking met het huis. Gewenste bezoekers zullen zich welkom voelen en ongewenste bezoekers zullen niet binnengeraken. Qua veiligheid is Alratec namelijk onklopbaar. Als u voor onze inbraakvriendelijke deuren kiest, kunt u gerust op beide oren slapen. Veilige meerpuntssloten, volledig ingewerkte cilinders,… Bovendien beschikken onze buitendeuren over automatische tochtweerders en voldoende regelbare scharnieren om uw voordeur niet te laten verzakken. Zo kunt u ervan op aan dat een deur van Alratec jaren zal meegaan. Een niet te onderschatten element zijn de deurkrukken. Ook daarin weten wij ons te onderscheiden met prachtexemplaren in alle vormen, kleuren en materialen. Ontdek zeker ook ons gigantisch groot assortiment van deurtrekkers, die we al in ons atelier op uw deur plaatsen. Zo lopen uw buitendeuren geen kans op beschadigingen. Wilt u meer informatie over onze buitendeuren? Of wilt u in onze toonzaal langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren experten zullen met passie en plezier tonen wat we bij Alratec in huis hebben.

Retro

Traditioneel

Fotogalerij Traditioneel

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen