Lees meer

Houten ramen

Natuurlijke en isolerende houten ramen

Voor ramen is er geen beter materiaal dan hout. Het natuurproduct staat voor warmte, gezelligheid en authenticiteit. Hout isoleert al van nature uit. De nieuwste technieken versterken de isolatiekracht van houten ramen nog meer. Ze houden ook wind, water, vuil én geluid tegen. Kies bij het plaatsen van uw houten ramen dan ook voor de natuurlijke kracht en uitstraling van hout dat u bij Alratec uit Roosdaal (Vlaams–Brabant) kunt krijgen.

Onderhoudsvriendelijke ramen in verschillende houtsoorten

Elke houtsoort heeft een unieke structuur. En daar is het gespecialiseerde bedrijf Alratec zich zeer goed van bewust. Niets isoleert trouwens beter dan ‘good old’ hout! Dat hout als materiaal nog lang niet afgeschreven is, wordt alle dagen nog in de praktijk bewezen door Alratec. Wij vervaardigen voor u spiksplinternieuwe houten ramen die door een bekwaam plaatsingsteam op zeer korte tijd geïnstalleerd worden. Maximale kwaliteit en een goeie service is waar Alratec om bekend staat in Aalst, Ninove, Roosdaal en omstreken. Bijkomende troef: onze milieuvriendelijke spuittechniek geeft uw ramen een eigen tint én verlaagt het onderhoud drastisch. Als u voor een houten raam van Alratec kiest, zult u daar geen spijt van krijgen.

Warme en gezellige houten ramen van Alratec

Wilt u uw gebouw een warme en gezellige uitstraling geven? Of toch dat strakke karakter? Houten ramen plaatsen maakt dat mogelijk. Met de houten ramen van Alratec kunt u werkelijk alle kanten uit. Onze vakmensen maken enkel gebruik van de beste materialen en de meest moderne technieken. Stijlvolle houten ramen kunnen uw gebouw een fantastisch en specifiek karakter schenken. Er is geen enkel ander natuurproduct dat beter geschikt is voor ramen dan hout. Zeker als je voor de kwaliteitsvolle houtsoorten van Alratec opteert.

Natuurlijke en isolerende houten ramen

Voor ramen is er geen beter materiaal dan hout. Het natuurproduct staat voor warmte, gezelligheid en authenticiteit. Hout isoleert al van nature uit. De nieuwste technieken die wij bij Alratec gebruiken, versterken de isolatiekracht van houten ramen nog meer. Ze houden ook wind, water, vuil én geluid tegen. Kies bij het plaatsen van uw houten ramen dan ook voor de natuurlijke kracht en uitstraling van hout dat u bij Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) kunt krijgen. Authenticiteit en duurzaamheid gaan hand in hand bij houten ramen van Alratec.

Kleurige houten ramen, eenvoudig in onderhoud

Houten ramen hebben een hele evolutie doorgemaakt. Denkt u bij het plaatsen van hout nog altijd alleen aan bruin als kleur? En veel en intensief onderhoud? Met de huidige generatie houten ramen hebt u uitgebreide mogelijkheden. Elke houtsoort heeft zijn eigen structuur. Die versterkt u met lichtere of donkerdere vernislagen. Of gelakt in een RAL-kleur die uw houten ramen met uw woning doen samensmelten. En het onderhoud? Uw houten ramen zijn zo bewerkt dat u ze met een minimaal aantal onderhoudsbeurten een leven lang laat meegaan.

Meer weten over de warmte en de authentieke uitstraling van houten ramen? Neem contact met ons op: vraag meer informatie of maak een afspraak. Ook voor pvc ramen en aluminium ramen bent u bij ons aan het juiste adres.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen