Aluminium ramen

Veel buitenlicht binnen? Alleen met isolerende aluminium ramen

Wilt u zo veel mogelijk zon en buitenlicht in uw woning? Dan zijn isolerende aluminium ramen voor u de ideale oplossing. Geen enkel materiaal heeft een betere draagkracht. Het laat toe om te kiezen voor grote ramen, schuifdeuren en volledige glaspartijen. Daarenboven zijn de profielen heel fijn. Kortom: aluminium ramen plaatsen laat u maximaal van de zon en het invallende licht genieten.

Aluminium ramen: ultrastevig en superisolerend

Waarom moet u kiezen voor de aluminium ramen van Alratec uit Roosdaal (Vlaams–Brabant)? Wij plaatsen alleen maar meerkamerige profielen. Dat maakt uw aluminium ramen ongelooflijk stevig en stabiel. Samen met het glas isoleren ze uw gebouw als geen ander. U betaalt geen euro te veel voor uw verwarming. Ook geluid maakt geen kans: de aluminium ramen van Alratec houden lawaai buiten.

Geef uw woning kleur met aluminium ramen

Met aluminium ramen kiest u voor de stijl die bij uw woning past. Modern? Natuurlijk. Maar aluminium laat ook een echte retrostijl toe. En de honderden kleuren geven uw huis de uitstraling die u zoekt. Aluminium ramen plaatsen met andere kleuren binnen en buiten? Geen probleem. En de lak? Die is bestand tegen alle weertypes.

Gewonnen voor buitenlicht en sterke, isolerende ramen? Spreek ons aan over onze aluminium ramen of bezoek onze showroom. Ook voor ramen in hout of pvc zit u bij ons goed!

Fotogalerij aluminium ramen

Aluminium ramen - Alratec
Aluminium ramen - Ramen - deuren

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen