Zwarte ramen

 

Zwarte ramen gezocht? Kom dan even langs bij Alratec, een gevestigde waarde in de regio. Alratec levert aan particulieren en professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

Of het nu je kledij betreft, een nieuwe glanzende auto of professioneel kantoormateriaal. Zwart wekt altijd een gesofisticeerde indruk. Zo ook met de ramen in je woning. Met zwarte ramen kies je voor tijdloze elegantie, maar tegelijk is het de grootste trend van het moment. Ongeacht de stijl waarin je bouwt, want zwarte ramen passen zowel in een modern als in een klassiek decor.

Zwarte ramen in hout, aluminium of pvc

 

De houtsoort bepaalt grotendeels de basiskleur van je houten ramen. Maar dankzij onze unieke spuittechniek kan je ze zelfs volledig zwart maken. Hout geeft een natuurlijke, warme uitstraling aan je woning. Het is trouwens ook nog steeds dé beste isolator van alle materialen.

Wanneer je kiest voor aluminium ramen in het zwart, verkrijg je de zogenaamde steellook. Strak, elegant, hip en toch tijdloos. Met aluminium ramen kan je voor grote (schuif)ramen kiezen en toch erg fijne profielen behouden.

Indien je kiest voor zwarte pvc-ramen, ga je voor de meest budgetvriendelijke optie. Toch hoef je aan kwaliteit niet in te boeten, aangezien we enkel samenwerken met de beste leveranciers. Bovendien is pvc erg onderhoudsvriendelijk en kies je exact de kleur die jij wil.

Welk materiaal je ook verkiest, Alratec heeft de oplossing voor jouw woning. Met ons eigen atelier in Roosdaal leveren we ramen af die volledig naar jouw wens zijn.

Zwarte ramen in jouw woning?

Zwarte ramen

Zwarte ramen passen nagenoeg bij elke stijl en bij zowat iedere kleur baksteen. Zo gaan ze hand in hand met een strakke moderne woonstijl. Of ze komen helemaal tot hun recht in een stoere industriële setting. Maar ook voor klassieke gevels of landelijke woningen kan je met zwarte ramen een erg leuk accent leggen. Tegenwoordig is dat bijvoorbeeld een vaak gemaakte combinatie in pastorijwoningen. De zachte kleuren van de gevel zorgen in samenspel met zwarte ramen en grote glaspartijen voor een erg elegant resultaat.

Op zoek naar zwarte ramen voor jouw woning? Bij Alratec in Roosdaal staan we je bij in de materiaalkeuze met persoonlijk advies. Kom eens langs om de mogelijkheden te bekijken of vraag ineens een vrijblijvende offerte aan. Wij werken in de regio: Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw en ver daarbuiten.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen