Steellook ramen

 

Steellook ramen voor een strak en slank design vind je bij Alratec, een gevestigde waarde in de regio. Alratec levert aan particulieren en professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

Stalen ramen zorgen met hun strakke en slanke design meteen voor een elegante look van je woning, Helaas zijn ze erg duur en dus heel wat minder aantrekkelijk voor je portemonnee. Steellook ramen vormen dan de ideale oplossing. Deze ramen zien er wel uit als staal, maar worden vervaardigd uit aluminium. Aluminium is een sterk materiaal dat niet vervormt. Daardoor zijn zelfs de typerende ultrafijne profielen mogelijk. Zonder in te boeten op kwaliteit, krijg je dus esthetisch gezien hetzelfde resultaat voor een veel lagere prijs.

Steellook ramen van hoogwaardige kwaliteit

 

Doordat steellook ramen van aluminium worden gemaakt, zijn ze erg sterk. Bij Alratec produceren we bovendien alleen maar meerkamerige profielen in ons eigen atelier. Daardoor zijn onze ramen nog steviger en stabieler. Zelfs met smalle profielen is het mogelijk om voor grote glaspartijen of schuiframen te kiezen. Zo krijg je veel natuurlijk licht binnen en kan je meer van je groene tuin genieten.

Daarnaast zijn steellook ramen gemakkelijk in onderhoud en slijtvast. Niet alleen een esthetische, maar ook een duurzame keuze dus. Samen met het glas isoleren ze bovendien efficiënt tegen geluid en warmteverlies. En dat zie je terug op je energierekening!

Steellook ramen voor jouw woonst?

Steellook ramen

 

Steellook ramen zorgen voor een elegante afwerking bij nagenoeg elk soort woning. Een industriële look, een moderne setting of een klassieke woonstijl… Met steellook ramen zit je altijd goed. Tegenwoordig is vooral bij pastorijwoningen de combinatie van een zachte gevelsteen met steellook ramen erg in trek. Maar ook in veranda’s en poolhouses komen ze helemaal tot hun recht.

Op zoek naar steellook ramen om het huis van je dromen te realiseren? Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een vlekkeloze afwerking? Bij Alratec in Roosdaal vind je de ideale profielen voor jouw woning, met oog voor je budget. Bovendien staan we in Brussel, Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw en omstreken bekend om onze service. Van opmeting tot plaatsing volgen onze eigen vakmensen jouw project zorgvuldig op. Kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bekijken of vraag ineens een vrijblijvende offerte aan.

 

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen