Ramen Zottegem - Alratec
Ramen Zottegem - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Zottegem

Voor raamwerk in pvc, hout of aluminium bij Zottegem: Alratec

Ramen selecteren is nooit een simpele klus. Er zijn ramen in allerlei maten, materialen en kleuren. Andere cruciale elementen zoals isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologische overwegingen spelen eveneens een niet te onderschatten rol. Bovendien bepalen de ramen voor een groot stuk het uitzicht van uw pand.

Bij Alratec kunt u terecht voor het beste advies van onze medewerkers waardoor u altijd geschikte kwaliteitsvolle ramen vindt voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: elk soort materiaal heeft andere voordelen. Bij Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Zottegem kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de beste houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Wij vervaardigen alle ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen gemotiveerde en bekwame mensen.

Efficiënt en zorgvuldig zal onze plaatsingsdienst de door u gewenste ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met stielkennis en oog voor detail een topjob af te leveren. In Zottegem en ver daarbuiten hebben wij de afgelopen jaren een onverwoestbare reputatie opgebouwd.

Bovendien zijn de termijnen voor oplevering beperkt en communiceren wij heel duidelijk met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen realiseren. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is vaak geen gemakkelijke keuze. De stielmannen van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf in Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Zottegem

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Renoveert u een woning of bedrijfspand? Alratec levert al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Modern of klassiek: met onze jarenlange stielkennis en ervaring levert Alratec de kwaliteit die u verlangt. Alle materialen zijn duurzaam en beschikken over officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in élk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Door de volledig automatische en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven korte leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, duurzaamheid, isolatie, ecologie spelen steeds een belangrijke rol bij onze deuren, ramen en poorten. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of wat extra info wil bekomen, is steeds welkom in de Alratec-toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen