Ramen Zingem - Alratec
Ramen Zingem - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Zingem

Voor ramen in aluminium, pvc of hout bij Zingem: Alratec!

Geschikte ramen vinden is geen gemakkelijke opdracht. Je hebt ramen in verschillende materialen, maten en kleuren. Elementen waaronder geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen ook een niet te onderschatten rol. Bovendien bepalen de ramen voor een groot stuk het uitzicht van uw gebouw.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het gerichte advies van onze medewerkers zodat u altijd geschikte en kwalitatieve ramen vindt voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: elk soort materiaal heeft zijn specifieke voordelen. Bij raamspecialist Alratec in Roosdaal in de buurt van Zingem kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk assisteren om de meest interessante aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec staat voor perfect afgewerkt vakwerk! Wij vervaardigen alle ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen gemotiveerde en bekwame mensen.

Op zorgvuldige wijze zal de plaatsingsdienst de gewenste ramen vervolgens netjes komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om altijd en overal met passie en stielkennis een prachtwerk achter te laten. In Zingem en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een onverwoestbare reputatie opgebouwd.

Bovendien zijn de leveringstermijnen beperkt en overleggen wij zeer goed met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is geen gemakkelijke keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf uit Roosdaal (Vlaams–Brabant), gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec zorgt voor werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: voor buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Zingem

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Eigentijds of klassiek: met onze jarenlange stielkennis en ervaring leveren wij de kwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen voor elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan professionals waaronder aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Dankzij de volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven korte leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wie inspiratie zoekt voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra informatie wil vragen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen