Ramen Zaventem

Voor ramen in pvc, hout of aluminium bij Zaventem: Alratec!

Geschikte ramen kiezen is nooit een eenvoudige opdracht. Er zijn uiteenlopende ramen in allerlei materialen, kleuren en maten. Andere cruciale elementen zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologie spelen ook een niet te onderschatten rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen voor een belangrijk deel het uitzicht van het gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het gerichte advies van onze medewerkers zodat u altijd geschikte kwaliteitsvolle ramen vindt voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: ieder soort materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij Alratec in Roosdaal in de buurt van Zaventem kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de beste houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec gaat prat op vakmanschap en ervaring! Alratec vervaardigt alle ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen kundige medewerkers.

Op zorgvuldige wijze zal onze Alratec-plaatsingsdienst de door u gewenste ramen daarna perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om iedere keer opnieuw met stielkennis en oog voor detail een prachtjob achter te laten. In Zaventem en ver daarbuiten hebben wij de afgelopen jaren een onverwoestbare reputatie verdiend.

Bovendien zijn de termijnen voor oplevering altijd kort en overleggen wij zeer duidelijk met de klant zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is vaak geen simpele beslissing. De stielmannen van Alratec in Roosdaal helpen en adviseren u.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec NV is een gerenommeerd topbedrijf in Roosdaal (Vlaams–Brabant), met als specialisatie buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, …

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Zaventem

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Het Roosdaalse bedrijf Alratec doet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en veranda’s. Eigentijds of klassiek: dankzij onze uitgebreide ervaring en vakkennis leveren wij de topkwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en beschikken over officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor élk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Door de volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen steeds een cruciale rol bij onze deuren, ramen en poorten. Alratec staat borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of extra info wil vragen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Ramen Zaventem - Alratec
Ramen Zaventem - Ramen - deuren

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen