Ramen Wichelen - Alratec
Ramen Wichelen - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Wichelen

Voor raamwerk in pvc, aluminium of hout bij Wichelen: Alratec!

Geschikte ramen kiezen is geen eenvoudige klus. Er bestaan uiteenlopende ramen in alle maten, materialen en kleuren. Elementen zoals (geluid)isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen eveneens een rol. Bovendien bepalen de ramen voor een belangrijk deel het aanzicht van uw pand.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het beste advies van onze specialisten waardoor u ongetwijfeld kwalitatieve en duurzame ramen zult vinden voor uw gebouw. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: elk materiaal heeft specifieke voordelen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Wichelen kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk helpen om de juiste houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec gaat prat op vakmanschap en ervaring! Wij fabriceren alle ramen in het eigen goed uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen kundige mensen.

Op zorgvuldige wijze zal onze Alratec-plaatsingsdienst de bestelde ramen daarna perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om iedere keer opnieuw met passie en stielkennis een prachtwerk achter te laten. In Wichelen en omstreken hebben wij de afgelopen jaren een oerdegelijke reputatie verdiend.

Daarbovenop zijn onze termijnen voor oplevering beperkt en communiceren wij heel goed met de opdrachtgever zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is geen simpele keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, deuren, ramen en poorten

Alratec is een gereputeerd bedrijf in Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor deuren, poorten en ramen. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Wichelen

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Het Roosdaalse bedrijf Alratec doet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Eigentijds modern of klassiek: met onze uitgebreide stielkennis en ervaring levert Alratec de kwaliteit die u vraagt. Alle materialen zijn duurzaam en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in élk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Door onze volledig automatische en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor al uw deuren en ramen, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen steeds een cruciale rol bij onze deuren, poorten en ramen. Wij staan borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of extra info wil vragen, is steeds welkom in de toonzaal van Alratec. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen