Ramen Wetteren - Alratec
Ramen Wetteren - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Wetteren

Voor kwaliteitsramen in pvc, hout of aluminium bij Wetteren: Alratec!

Ramen vinden is nooit een eenvoudige opdracht. Je hebt ramen in alle materialen, kleuren en maten. Andere belangrijke elementen zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologische overwegingen spelen eveneens een niet te onderschatten rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen deels het uitzicht van uw pand.

Bij Alratec kunt u terecht voor het beste advies van onze medewerkers waardoor u ongetwijfeld geschikte kwaliteitsvolle ramen vindt voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: elk materiaal heeft specifieke eigenschappen. Bij raamspecialist Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Wetteren kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze helpen om de geschikte houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec staat voor mooi afgewerkt vakwerk! Wij maken alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame medewerkers.

Efficiënt en zorgvuldig zal onze plaatsingsdienst de gewenste ramen vervolgens netjes komen installeren in het gebouw. Alratec gaat er prat op om altijd en overal met stielkennis en oog voor detail een prachtjob achter te laten. In Wetteren en ver daarbuiten hebben wij daardoor de laatste jaren een onverwoestbare reputatie verdiend.

Voorts zijn de termijnen voor oplevering beperkt en communiceren wij zeer goed met de opdrachtgever zodat we tot in de perfectie de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is vaak geen gemakkelijke keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec is een gerenommeerd bedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Wetteren

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Eigentijds of klassiek: met onze jarenlange expertise en ervaring leveren wij de kwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en beschikken over officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in elk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals bijvoorbeeld schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Dankzij de volledig geautomatiseerde en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen altijd een cruciale rol bij onze poorten, ramen en deuren. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie inspiratie zoekt voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra info wil bekomen, is altijd welkom in onze toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen