Ramen Waasmunster - Alratec
Ramen Waasmunster - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Waasmunster

Voor kwaliteitsramen in pvc, hout of aluminium bij Waasmunster: Alratec

Geschikte ramen selecteren is nooit een simpele opdracht. Je hebt ramen in ontelbare materialen, maten en kleuren. Elementen waaronder isolatie, duurzaamheid, geluidswering, het milieu spelen ook een belangrijke rol. Bovendien bepaalt de keuze van de ramen voor een belangrijk deel het gezicht van bouwwerk.

Bij Alratec kunt u terecht voor het gerichte advies van onze specialisten waardoor u altijd geschikte en kwalitatieve ramen vindt voor uw gebouw. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: elk materiaal heeft specifieke voordelen. Bij raamspecialist Alratec in Roosdaal in de buurt van Waasmunster kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze assisteren om de juiste aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Alratec gaat prat op vakmanschap en ervaring! Wij maken de ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen gemotiveerde en bekwame mensen.

Op zorgvuldige wijze zal de plaatsingsdienst de gewenste ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om altijd en overal met stielkennis en oog voor detail een prachtwerk af te leveren. In Waasmunster en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een onverwoestbare reputatie verworven.

Bovendien zijn onze termijnen voor oplevering altijd kort en overleggen wij zeer goed met de klant zodat we tot in de perfectie de ramen waarvan u droomt kunnen realiseren. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen gemakkelijke keuze. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec is een gerenommeerd bedrijf uit Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec zorgt voor werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Waasmunster

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) voorziet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, veranda’s en poorten. Eigentijds modern of klassiek: dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis levert Alratec de topkwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en beschikken over gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in elk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij de volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven korte leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen steeds een cruciale rol bij onze deuren, poorten en ramen. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of wat extra informatie wil vragen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen