Ramen Vlaams-Brabant - Alratec
Ramen Vlaams-Brabant - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Vlaams-Brabant

Voor kwaliteitsramen in aluminium, pvc of hout bij Vlaams-Brabant: Alratec!

Geschikte ramen selecteren is geen gemakkelijke klus. Er bestaan ramen in verschillende materialen, kleuren en maten. Andere cruciale elementen zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologische elementen spelen ook een belangrijke rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen voor een groot stuk het uitzicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het beste advies van onze medewerkers zodat u altijd geschikte kwaliteitsvolle ramen vindt voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: ieder materiaal heeft andere typische eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Vlaams-Brabant kunnen wij u op eerlijke en deskundige wijze assisteren om de juiste houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec staat voor mooi afgewerkt vakwerk! Alratec vervaardigt alle ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u mag gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen gemotiveerde en bekwame mensen.

Voorzichtig en zorgvuldig zal onze plaatsingsdienst de gewenste ramen daarna netjes komen installeren in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met stielkennis en oog voor detail een prachtig eindproduct af te leveren. In Vlaams-Brabant en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een oerdegelijke reputatie verworven.

Daarbovenop zijn onze termijnen voor oplevering altijd kort en communiceren wij heel goed met de opdrachtgever zodat we tot in de perfectie de ramen waarvan u droomt kunnen realiseren. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen simpele keuze. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf in Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec zorgt voor onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Vlaams-Brabant

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal voorziet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, veranda’s en poorten. Eigentijds of klassiek: dankzij onze uitgebreide stielkennis en ervaring leveren wij de topkwaliteit die u vraagt. Alle materialen zijn duurzaam en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Dankzij onze volledig automatische en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen altijd een cruciale rol bij onze poorten, ramen en deuren. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra informatie wil bekomen, is steeds welkom in de toonzaal van Alratec. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen