Ramen Ternat - Alratec
Ramen Ternat - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Ternat

Voor raamwerk in pvc, hout of aluminium bij Ternat: Alratec

Ramen kiezen is geen gemakkelijke opdracht. Je hebt uiteenlopende ramen in alle maten, materialen en kleuren. Elementen zoals geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen eveneens een belangrijke rol. Daarenboven bepaalt de raamkeuze mee het uitzicht van bouwwerk.

Gelukkig kunt u bij Alratec terecht voor het beste advies van onze medewerkers zodat u gegarandeerd geschikte kwaliteitsvolle ramen vindt voor uw etablissement. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft andere typische eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Ternat kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze assisteren om de geschikte houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Wij maken alle ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u mag gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen gemotiveerde en bekwame medewerkers.

Efficiënt en zorgvuldig zal de plaatsingsdienst de door u gewenste ramen vervolgens perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om iedere keer opnieuw met passie en stielkennis een prachtjob af te leveren. In Ternat en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie verworven.

Bovendien zijn de termijnen voor oplevering altijd kort en communiceren wij heel duidelijk met de klant zodat we perfect de ramen van uw dromen kunnen realiseren. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is geen simpele beslissing. De experts van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, poorten, deuren en ramen

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf in Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec levert maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Ternat

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) levert al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, veranda’s en poorten. Modern of klassiek: dankzij onze uitgebreide ervaring en vakkennis leveren wij de topkwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen voor elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals bijvoorbeeld schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij de geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen altijd een belangrijke rol bij onze poorten, deuren en ramen. Alratec staat borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra informatie wil vragen, is steeds welkom in de toonzaal van Alratec. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen