Ramen Steenvoort - Alratec
Ramen Steenvoort - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Steenvoort

Voor kwaliteitsramen in pvc, hout of aluminium bij Steenvoort: Alratec!

Ramen selecteren is geen gemakkelijke klus. Er bestaan uiteenlopende ramen in verschillende maten, kleuren en materialen. Andere cruciale elementen zoals geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen ook een rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen voor een belangrijk deel het gezicht van uw gebouw.

Bij Alratec kunt u rekenen op het gerichte advies van onze medewerkers zodat u altijd kwalitatief hoogstaande ramen zult vinden voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: ieder soort materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Steenvoort kunnen wij u op deskundige wijze helpen om de meest interessante aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw gebouw. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Alratec vervaardigt alle ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen kundige mensen.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal onze Alratec-plaatsingsdienst de door u gewenste ramen vervolgens perfect afgewerkt komen installeren in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om telkens weer met passie en stielkennis een prachtjob af te leveren. In Steenvoort en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie opgebouwd.

Bovendien zijn de leveringstermijnen altijd kort en communiceren wij zeer duidelijk met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen realiseren. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is vaak geen simpele beslissing. De experten van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, poorten, deuren en ramen

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf uit Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec zorgt voor werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Steenvoort

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en zelfs veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: met onze jarenlange ervaring en vakkennis levert Alratec de kwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en beschikken over gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in élk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan professionals waaronder aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Door de volledig geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra info wil vragen, is steeds welkom in de Alratec-toonzaal. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen