Ramen Sint-Pieters-Leeuw - Alratec
Ramen Sint-Pieters-Leeuw - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Sint-Pieters-Leeuw

Voor ramen in hout, pvc of aluminium bij Sint-Pieters-Leeuw: Alratec

Ramen selecteren is nooit een gemakkelijke opdracht. Er bestaan uiteenlopende ramen in allerlei maten, kleuren en materialen. Andere zaken zoals bijvoorbeeld (geluid)isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen ook een niet te onderschatten rol. Daarenboven bepalen de ramen voor een belangrijk deel het gezicht van uw pand.

Gelukkig kunt u bij Alratec terecht voor het beste advies van onze specialisten waardoor u zonder enige twijfel geschikte en kwalitatieve ramen vindt voor uw pand. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: elk soort materiaal heeft andere typische kenmerken. Bij raamspecialist Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Sint-Pieters-Leeuw kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze helpen om de meest interessante aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec gaat prat op vakmanschap en ervaring! Alratec vervaardigt de ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u mag gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame medewerkers.

Op zorgvuldige wijze zal onze Alratec-plaatsingsdienst de gewenste ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om altijd en overal met passie en stielkennis een prachtig eindproduct achter te laten. In Sint-Pieters-Leeuw en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een schitterende reputatie verworven.

Voorts zijn onze termijnen voor oplevering beperkt en communiceren wij zeer duidelijk met de opdrachtgever zodat we exact de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen gemakkelijke beslissing. De experts van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec is een gerenommeerd bedrijf in Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor deuren, poorten en ramen. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Sint-Pieters-Leeuw

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Alratec voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Modern of klassiek: dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis biedt Alratec de kwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en beschikken over officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan professionals waaronder schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Dankzij de geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen altijd een belangrijke rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of wat extra info wil vragen, is steeds welkom in de Alratec-toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen