Ramen Sint-Martens-Latem - Alratec
Ramen Sint-Martens-Latem - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Sint-Martens-Latem

Voor raamwerk in pvc, hout of aluminium bij Sint-Martens-Latem: Alratec!

Ramen kiezen is nooit een gemakkelijke opdracht. Je hebt ramen in alle materialen, kleuren en maten. Andere cruciale elementen zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologie spelen ook een belangrijke rol. Ook bepaalt de keuze van de ramen deels het uitzicht van het gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het betrouwbare advies van onze specialisten waardoor u altijd geschikte kwaliteitsvolle ramen vindt voor uw etablissement. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft andere typische kenmerken. Bij Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Sint-Martens-Latem kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk helpen om de beste houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw gebouw. Alratec staat voor perfect afgewerkt vakwerk! Alratec vervaardigt alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen ervaren medewerkers.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal de Alratec-plaatsingsdienst de gevraagde ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om iedere keer opnieuw met stielkennis en oog voor detail een prachtwerk af te leveren. In Sint-Martens-Latem en ver daarbuiten hebben wij de afgelopen jaren een schitterende reputatie verworven.

Daarbovenop zijn de termijnen voor oplevering beperkt en communiceren wij heel goed met de klant zodat we perfect de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is vaak geen simpele keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten, deuren en veranda’s

Alratec is een gerenommeerd bedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec zorgt voor maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Sint-Martens-Latem

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Renoveert u een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Eigentijds of klassiek: met onze jarenlange ervaring en vakkennis levert Alratec de topkwaliteit die u verlangt. Alle materialen zijn duurzaam en beschikken over officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in élk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan professionals waaronder aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Door onze geautomatiseerde en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen een belangrijke rol bij onze poorten, ramen en deuren. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of extra info wil vragen, is altijd welkom in de Alratec-toonzaal. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen