Ramen Puurs - Alratec
Ramen Puurs - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Puurs

Voor kwaliteitsramen in aluminium, pvc of hout bij Puurs: Alratec

Geschikte ramen kiezen is geen eenvoudige klus. Je hebt ramen in allerlei materialen, kleuren en maten. Andere zaken waaronder isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologie spelen ook een rol. Bovendien bepaalt de keuze van de ramen deels het aanzicht van bouwwerk.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het betrouwbare advies van onze medewerkers zodat u ongetwijfeld kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw etablissement. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: ieder soort materiaal heeft specifieke eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Puurs kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk assisteren om de juiste houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw gebouw. Alratec levert altijd vakwerk af van a tot z! Wij maken de ramen in het eigen goed uitgerust atelier (u mag gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen ervaren mensen.

Op zorgvuldige wijze zal onze plaatsingsdienst de gewenste ramen daarna perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om telkens weer met passie en stielkennis een topjob af te leveren. In Puurs en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een schitterende reputatie opgebouwd.

Bovendien zijn de leveringstermijnen beperkt en communiceren wij zeer goed met de klant zodat we tot in de perfectie de ramen van uw dromen kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is vaak geen simpele beslissing. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf in Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec zorgt voor werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: voor buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Puurs

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Alratec voorziet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Eigentijds of klassiek: dankzij onze uitgebreide ervaring en vakkennis biedt Alratec de kwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in elk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Door de volledig geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol en veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen steeds een cruciale rol bij onze poorten, ramen en deuren. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Wie inspiratie zoekt voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of extra informatie wil vragen, is steeds welkom in de toonzaal van Alratec. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen