Ramen Pepingen - Alratec
Ramen Pepingen - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Pepingen

Voor raamwerk in hout, pvc of aluminium bij Pepingen: Alratec

Geschikte ramen vinden is geen simpele opdracht. Er bestaan ramen in verschillende maten, materialen en kleuren. Andere cruciale elementen zoals (geluid)isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen eveneens een niet te onderschatten rol. Bovendien bepaalt de raamkeuze deels het gezicht van uw gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het betrouwbare advies van onze professionals zodat u ongetwijfeld kwalitatieve en duurzame ramen zult vinden voor uw gebouw. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: ieder materiaal heeft andere typische eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Pepingen kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze assisteren om de beste aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Alratec maakt alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame medewerkers.

Efficiënt en zorgvuldig zal onze Alratec-plaatsingsdienst de gevraagde ramen vervolgens netjes komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om iedere keer opnieuw met passie en stielkennis een prachtjob achter te laten. In Pepingen en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een ijzersterke reputatie verworven.

Daarbovenop zijn de termijnen voor oplevering beperkt en overleggen wij heel goed met de opdrachtgever zodat we perfect de ramen waarvan u droomt kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, aluminium of hout? Het is vaak geen gemakkelijke beslissing. De experts van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gerenommeerd topbedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Pepingen

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) doet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en zelfs veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: dankzij onze uitgebreide ervaring en vakkennis levert Alratec de topkwaliteit die u wenst. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor élk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals waaronder aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Door de volledig automatische en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol en veilig. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen steeds een belangrijke rol bij onze poorten, deuren en ramen. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of wat extra info wil vragen, is steeds welkom in de Alratec-toonzaal. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen