Ramen Opwijk - Alratec
Ramen Opwijk - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Opwijk

Voor ramen in pvc, hout of aluminium bij Opwijk: Alratec

Ramen vinden is nooit een eenvoudige klus. Er zijn uiteenlopende ramen in verschillende materialen, kleuren en maten. Elementen zoals geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen ook een rol. Ook bepaalt de keuze van de ramen voor een groot stuk het gezicht van uw pand.

Bij Alratec kunt u terecht voor het beste advies van onze professionals zodat u gegarandeerd kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw pand. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Opwijk kunnen wij u zo goed en efficiënt mogelijk helpen om de meest interessante aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec staat voor mooi afgewerkt vakwerk! Wij maken alle ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen ervaren mensen.

Efficiënt en zorgvuldig zal de Alratec-plaatsingsdienst de door u gewenste ramen vervolgens netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om telkens weer met passie en stielkennis een prachtjob af te leveren. In Opwijk en ver daarbuiten hebben wij de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie verdiend.

Voorts zijn de leveringstermijnen beperkt en overleggen wij zeer goed met de opdrachtgever zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen realiseren. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is geen eenvoudige keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten, deuren en veranda’s

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf in Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Opwijk

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Het Roosdaalse bedrijf Alratec levert al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en zelfs veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: met onze jarenlange stielkennis en ervaring leveren wij de topkwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en beschikken over officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen voor elk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij de geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven korte leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen altijd een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Wij staan borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of extra informatie wil bekomen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen