Ramen Oosterzele - Alratec
Ramen Oosterzele - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Oosterzele

Voor ramen in pvc, hout of aluminium bij Oosterzele: Alratec!

Ramen vinden is nooit een eenvoudige klus. Je hebt uiteenlopende ramen in ontelbare kleuren, materialen en maten. Andere belangrijke elementen zoals bijvoorbeeld geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen ook een belangrijke rol. Bovendien bepaalt de raamkeuze voor een groot stuk het gezicht van uw gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het betrouwbare advies van onze medewerkers zodat u gegarandeerd kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw pand. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: elk materiaal heeft andere typische kenmerken. Bij raamspecialist Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Oosterzele kunnen wij u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de geschikte houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Alratec maakt alle ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen gemotiveerde en bekwame mensen.

Voorzichtig en zorgvuldig zal de plaatsingsdienst de bestelde ramen vervolgens perfect afgewerkt komen installeren in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om iedere keer opnieuw met passie en stielkennis een prachtjob achter te laten. In Oosterzele en ver daarbuiten hebben wij daardoor de laatste jaren een ijzersterke reputatie verdiend.

Bovendien zijn onze termijnen voor oplevering beperkt en overleggen wij zeer goed met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen realiseren. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen eenvoudige keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf uit Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Oosterzele

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal levert al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Modern, klassiek of eigentijds: met onze jarenlange ervaring en vakkennis levert Alratec de topkwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en beschikken over gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor elk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Door de volledig automatische en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen steeds een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra info wil vragen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen