Ramen Ninove - Alratec
Ramen Ninove - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Ninove

Voor ramen in hout, pvc of aluminium bij Ninove: Alratec!

Geschikte ramen kiezen is geen gemakkelijke opdracht. Er zijn ramen in alle maten, kleuren en materialen. Elementen zoals bijvoorbeeld geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen eveneens een rol. Ook bepaalt de keuze van de ramen mee het uitzicht van uw gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het beste advies van onze medewerkers zodat u zonder enige twijfel geschikte kwaliteitsvolle ramen zult vinden voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: ieder soort materiaal heeft andere typische kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Ninove kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk helpen om de meest interessante houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec gaat prat op vakmanschap en ervaring! Wij vervaardigen alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u mag gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen gemotiveerde en bekwame medewerkers.

Op zorgvuldige wijze zal de Alratec-plaatsingsdienst de gevraagde ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met stielkennis en oog voor detail een topjob achter te laten. In Ninove en ver daarbuiten hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie verworven.

Voorts zijn de leveringstermijnen beperkt en communiceren wij zeer duidelijk met de opdrachtgever zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen realiseren. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is vaak geen gemakkelijke beslissing. De stielmannen van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf uit Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor deuren, ramen en poorten. Alratec zorgt voor maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Ninove

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Renoveert u een bedrijfspand of woning? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) doet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en zelfs veranda’s. Modern of klassiek: dankzij onze uitgebreide ervaring en vakkennis leveren wij de topkwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en hebben officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in élk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan professionals waaronder schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij de geautomatiseerde en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen steeds een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of extra info wil vragen, is altijd welkom in onze toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen