Ramen Nazareth - Alratec
Ramen Nazareth - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Nazareth

Voor raamwerk in hout, pvc of aluminium bij Nazareth: Alratec

Geschikte ramen vinden is geen eenvoudige klus. Er bestaan ramen in allerlei kleuren, materialen en maten. Andere cruciale elementen waaronder geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen ook een rol. Bovendien bepaalt de keuze van de ramen deels het uitzicht van bouwwerk.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het beste advies van onze medewerkers waardoor u gegarandeerd geschikte en kwalitatieve ramen vindt voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: ieder materiaal heeft andere typische eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Nazareth kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de beste houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw pand. Alratec gaat prat op vakmanschap en ervaring! Alratec vervaardigt de ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame mensen.

Op zorgvuldige wijze zal de plaatsingsdienst de bestelde ramen vervolgens netjes komen installeren in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om iedere keer opnieuw met passie en stielkennis een prachtig eindproduct af te leveren. In Nazareth en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een onverwoestbare reputatie verworven.

Bovendien zijn onze leveringstermijnen beperkt en communiceren wij zeer goed met de klant zodat we perfect de ramen van uw dromen kunnen realiseren. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is vaak geen eenvoudige beslissing. De experten van Alratec in Roosdaal helpen en adviseren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf uit Roosdaal (Vlaams–Brabant), dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor deuren, poorten en ramen. Alratec zorgt voor maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Nazareth

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en zelfs veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: met onze jarenlange expertise en ervaring leveren wij de kwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en hebben officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor élk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan professionals zoals onder andere aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Door onze volledig automatische en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven korte leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen steeds een belangrijke rol bij onze deuren, poorten en ramen. Wij staan borg voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of extra info wil vragen, is altijd welkom in de toonzaal van Alratec. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen