Ramen Merelbeke - Alratec
Ramen Merelbeke - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Merelbeke

Voor raamwerk in pvc, aluminium of hout bij Merelbeke: Alratec

Geschikte ramen selecteren is nooit een eenvoudige klus. Er zijn ramen in alle materialen, kleuren en maten. Andere zaken zoals (geluid)isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen eveneens een niet te onderschatten rol. Bovendien bepaalt de keuze van de ramen mee het aanzicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u rekenen op het betrouwbare advies van onze professionals zodat u ongetwijfeld geschikte en kwalitatieve ramen vindt voor uw etablissement. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: elk soort materiaal heeft andere typische voordelen. Bij raamspecialist Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Merelbeke kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk assisteren om de juiste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw pand. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Wij fabriceren de ramen in het eigen goed uitgerust atelier (u kunt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen kundige medewerkers.

Op zorgvuldige wijze zal onze plaatsingsdienst de door u gewenste ramen daarna netjes komen installeren in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om telkens weer met stielkennis en oog voor detail een topjob achter te laten. In Merelbeke en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een oerdegelijke reputatie opgebouwd.

Bovendien zijn onze leveringstermijnen altijd kort en communiceren wij heel duidelijk met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen realiseren. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen eenvoudige beslissing. De stielmannen van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, poorten, deuren en ramen

Alratec is een gerenommeerd topbedrijf uit Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Merelbeke

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Het Roosdaalse bedrijf Alratec doet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Modern of klassiek: met onze jarenlange ervaring en vakkennis leveren wij de kwaliteit die u wenst. al onze materialen zijn duurzaam en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan professionals zoals onder andere schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Dankzij de volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen steeds een belangrijke rol bij onze poorten, deuren en ramen. Alratec staat voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra informatie wil vragen, is altijd welkom in de Alratec-toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen