Ramen Merchtem - Alratec
Ramen Merchtem - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Merchtem

Voor kwaliteitsramen in aluminium, pvc of hout bij Merchtem: Alratec

Ramen selecteren is nooit een gemakkelijke klus. Je hebt ramen in ontelbare materialen, maten en kleuren. Andere belangrijke elementen zoals bijvoorbeeld geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen ook een belangrijke rol. Ook bepalen de ramen voor een belangrijk deel het uitzicht van het gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het gerichte advies van onze professionals zodat u gegarandeerd geschikte en kwalitatieve ramen zult vinden voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: ieder materiaal heeft andere eigenschappen. Bij Alratec in Roosdaal in de buurt van Merchtem kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze assisteren om de beste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw pand. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Wij vervaardigen alle ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen gemotiveerde en bekwame mensen.

Efficiënt en zorgvuldig zal de plaatsingsdienst de gewenste ramen vervolgens perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om altijd en overal met stielkennis en oog voor detail een prachtig eindproduct achter te laten. In Merchtem en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie opgebouwd.

Voorts zijn onze termijnen voor oplevering altijd kort en overleggen wij heel duidelijk met de klant zodat we tot in de perfectie de ramen waarvan u droomt kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is vaak geen gemakkelijke keuze. De stielmannen van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec is een gerenommeerd topbedrijf uit Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec zorgt voor maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Merchtem

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Renoveert u een bedrijfspand of woning? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) voorziet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en zelfs veranda’s. Eigentijds of klassiek: dankzij onze uitgebreide stielkennis en ervaring levert Alratec de kwaliteit die u vraagt. Alle materialen zijn duurzaam en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen voor élk budget.

Alratec: haal vakwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Door onze volledig automatische en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol en veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen een cruciale rol bij onze poorten, deuren en ramen. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wie inspiratie zoekt voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of extra informatie wil vragen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen