Ramen Maarkedal - Alratec
Ramen Maarkedal - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Maarkedal

Voor kwaliteitsramen in aluminium, pvc of hout bij Maarkedal: Alratec

Ramen kiezen is geen simpele klus. Er zijn ramen in ontelbare materialen, maten en kleuren. Elementen zoals bijvoorbeeld (geluid)isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen eveneens een belangrijke rol. Bovendien bepaalt de keuze van de ramen voor een groot stuk het uitzicht van bouwwerk.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het gerichte advies van onze specialisten waardoor u altijd geschikte kwaliteitsvolle ramen zult vinden voor uw pand. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: elk soort materiaal heeft specifieke kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Maarkedal kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk assisteren om de juiste aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Wij vervaardigen alle ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen uiterst bekwame medewerkers.

Efficiënt en zorgvuldig zal onze plaatsingsdienst de bestelde ramen daarna netjes komen installeren in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met passie en stielkennis een topjob af te leveren. In Maarkedal en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een oerdegelijke reputatie opgebouwd.

Voorts zijn de leveringstermijnen beperkt en overleggen wij heel goed met de opdrachtgever zodat we tot in de perfectie de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, aluminium of hout? Het is vaak geen simpele beslissing. De stielmannen van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec NV is een gerenommeerd topbedrijf in Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Maarkedal

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Renoveert u een bedrijfspand of woning? Alratec uit Roosdaal voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en zelfs veranda’s. Eigentijds modern of klassiek: dankzij onze jarenlange expertise en ervaring biedt Alratec de topkwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en hebben officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in elk budget.

Alratec: haal vakwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan professionals zoals onder andere aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij onze geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol en veilig. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor al uw deuren en ramen, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra informatie wil vragen, is altijd welkom in onze toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen