Ramen Lokeren - Alratec
Ramen Lokeren - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Lokeren

Voor ramen in pvc, hout of aluminium bij Lokeren: Alratec

Ramen selecteren is nooit een eenvoudige opdracht. Je hebt ramen in alle kleuren, materialen en maten. Elementen waaronder geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologische elementen spelen ook een rol. Bovendien bepalen de ramen mee het uitzicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het gerichte advies van onze medewerkers zodat u zonder enige twijfel geschikte kwaliteitsvolle ramen zult vinden voor uw gebouw. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: ieder materiaal heeft andere eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Lokeren kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze assisteren om de meest interessante aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw gebouw. Alratec levert altijd vakwerk af van a tot z! Alratec vervaardigt alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen ervaren mensen.

Op zorgvuldige wijze zal onze plaatsingsdienst de gevraagde ramen vervolgens perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om iedere keer opnieuw met stielkennis en oog voor detail een prachtjob achter te laten. In Lokeren en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een ijzersterke reputatie verdiend.

Voorts zijn de termijnen voor oplevering altijd kort en communiceren wij heel duidelijk met de klant zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen simpele keuze. De stielmannen van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, poorten, deuren en ramen

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec zorgt voor maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Lokeren

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Alratec levert al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en veranda’s. Eigentijds modern of klassiek: met onze uitgebreide ervaring en vakkennis leveren wij de topkwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals bijvoorbeeld schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Door de geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor al uw deuren en ramen, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen een belangrijke rol bij onze deuren, ramen en poorten. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra info wil vragen, is altijd welkom in de toonzaal van Alratec. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen