Ramen Liedekerke - Alratec
Ramen Liedekerke - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Liedekerke

Voor raamwerk in aluminium, pvc of hout bij Liedekerke: Alratec!

Ramen kiezen is nooit een gemakkelijke opdracht. Er zijn uiteenlopende ramen in ontelbare kleuren, materialen en maten. Andere zaken waaronder (geluid)isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen ook een rol. Ook bepalen de ramen voor een belangrijk deel het gezicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u rekenen op het beste advies van onze professionals waardoor u gegarandeerd kwalitatief hoogstaande ramen zult vinden voor uw etablissement. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: ieder materiaal heeft zijn specifieke kenmerken. Bij Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Liedekerke kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze helpen om de geschikte houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw pand. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Alratec vervaardigt de ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u mag altijd een kijkje komen nemen) met onze eigen ervaren medewerkers.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal de plaatsingsdienst de door u gewenste ramen daarna netjes komen installeren in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om altijd en overal met passie en stielkennis een prachtwerk achter te laten. In Liedekerke en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een ijzersterke reputatie verworven.

Bovendien zijn onze termijnen voor oplevering altijd kort en communiceren wij heel duidelijk met de klant zodat we perfect de ramen waarvan u droomt kunnen realiseren. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is vaak geen eenvoudige beslissing. De experten van Alratec in Roosdaal helpen en adviseren u op maat.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten, deuren en veranda’s

Alratec is een gereputeerd topbedrijf uit Roosdaal (Vlaams–Brabant), met als specialisatie buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec zorgt voor werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Liedekerke

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) levert al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en zelfs veranda’s. Eigentijds modern of klassiek: met onze jarenlange ervaring en vakkennis levert Alratec de kwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en zijn voorzien van gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen voor elk budget.

Alratec: haal vakwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Dankzij de geautomatiseerde en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor al uw deuren en ramen, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen altijd een belangrijke rol bij onze deuren, poorten en ramen. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of extra informatie wil vragen, is altijd welkom in de toonzaal van Alratec. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen