Ramen Lennik - Alratec
Ramen Lennik - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Lennik

Voor kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium bij Lennik: Alratec

Ramen kiezen is geen simpele opdracht. Je hebt uiteenlopende ramen in verschillende kleuren, materialen en maten. Andere belangrijke elementen zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologie spelen eveneens een niet te onderschatten rol. Ook bepaalt de raamkeuze mee het gezicht van uw gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het beste advies van onze specialisten zodat u ongetwijfeld geschikte en kwalitatieve ramen zult vinden voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: ieder materiaal heeft andere typische voordelen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Lennik kunnen wij u zo goed en efficiënt mogelijk assisteren om de beste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw pand. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Wij vervaardigen de ramen in het eigen goed uitgerust atelier (u mag gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen uiterst bekwame mensen.

Voorzichtig en zorgvuldig zal onze Alratec-plaatsingsdienst de gewenste ramen daarna perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om altijd en overal met stielkennis en oog voor detail een prachtjob af te leveren. In Lennik en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een onverwoestbare reputatie verworven.

Bovendien zijn de termijnen voor oplevering beperkt en overleggen wij heel goed met de opdrachtgever zodat we exact de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is geen gemakkelijke keuze. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec NV is een gereputeerd bedrijf uit Roosdaal (Vlaams–Brabant), met als specialisatie buitenschrijnwerk voor deuren, poorten en ramen. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Lennik

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal doet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Eigentijds of klassiek: dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis biedt Alratec de topkwaliteit die u verlangt. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in élk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan professionals zoals schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Door onze geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol en veilig. Wij beloven korte leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen altijd een belangrijke rol bij onze poorten, deuren en ramen. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra informatie wil vragen, is altijd welkom in de Alratec-toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen