Ramen Lede - Alratec
Ramen Lede - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Lede

Voor kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium bij Lede: Alratec

Ramen kiezen is geen eenvoudige opdracht. Je hebt ramen in verschillende kleuren, materialen en maten. Andere cruciale elementen waaronder (geluid)isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen eveneens een niet te onderschatten rol. Bovendien bepalen de ramen mee het gezicht van uw pand.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het beste advies van onze specialisten waardoor u ongetwijfeld kwalitatieve en duurzame ramen zult vinden voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: ieder materiaal heeft andere typische kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Lede kunnen onze medewerkers u op deskundige wijze assisteren om de juiste houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw gebouw. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Wij vervaardigen de ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame mensen.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal de Alratec-plaatsingsdienst de gewenste ramen vervolgens perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om altijd en overal met passie en stielkennis een topjob af te leveren. In Lede en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie opgebouwd.

Voorts zijn de termijnen voor oplevering altijd kort en overleggen wij heel duidelijk met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen realiseren. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen simpele beslissing. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec is een gereputeerd bedrijf uit Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor deuren, ramen en poorten. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Lede

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec doet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: met onze jarenlange expertise en ervaring levert Alratec de topkwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en hebben officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in elk budget.

Alratec: haal vakwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals bijvoorbeeld schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij onze volledig automatische en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen altijd een cruciale rol bij onze deuren, ramen en poorten. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie inspiratie zoekt voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of wat extra informatie wil bekomen, is steeds welkom in de Alratec-toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen