Ramen Lebbeke - Alratec
Ramen Lebbeke - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Lebbeke

Voor ramen in aluminium, pvc of hout bij Lebbeke: Alratec!

Geschikte ramen vinden is nooit een gemakkelijke opdracht. Er zijn ramen in alle maten, materialen en kleuren. Elementen zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologische elementen spelen eveneens een belangrijke rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen voor een belangrijk deel het uitzicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het beste advies van onze specialisten zodat u ongetwijfeld kwalitatief hoogstaande ramen zult vinden voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Lebbeke kunnen wij u op deskundige wijze helpen om de geschikte houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw pand. Alratec staat voor mooi afgewerkt vakwerk! Wij maken alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen ervaren mensen.

Op zorgvuldige wijze zal onze Alratec-plaatsingsdienst de bestelde ramen vervolgens perfect afgewerkt komen installeren in het gebouw. Alratec gaat er prat op om telkens weer met passie en stielkennis een topjob af te leveren. In Lebbeke en omstreken hebben wij de afgelopen jaren een oerdegelijke reputatie verworven.

Voorts zijn de termijnen voor oplevering altijd kort en communiceren wij zeer goed met de opdrachtgever zodat we tot in de perfectie de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is geen simpele keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec is een gerenommeerd bedrijf in Roosdaal (Vlaams–Brabant), gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec zorgt voor maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Lebbeke

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Het Roosdaalse bedrijf Alratec voorziet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Modern of klassiek: dankzij onze jarenlange stielkennis en ervaring leveren wij de topkwaliteit die u vraagt. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in élk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan professionals zoals schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Door de volledig geautomatiseerde en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol en veilig. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen altijd een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra info wil bekomen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen