Ramen Laarne - Alratec
Ramen Laarne - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Laarne

Voor kwaliteitsramen in pvc, hout of aluminium bij Laarne: Alratec!

Ramen vinden is geen eenvoudige opdracht. Er bestaan uiteenlopende ramen in allerlei materialen, kleuren en maten. Andere belangrijke elementen zoals bijvoorbeeld geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen ook een belangrijke rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen voor een belangrijk deel het gezicht van uw gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec terecht voor het gerichte advies van onze professionals zodat u zonder enige twijfel kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw gebouw. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: ieder soort materiaal heeft specifieke voordelen. Bij raamspecialist Alratec in Roosdaal in de buurt van Laarne kunnen wij u zo goed en efficiënt mogelijk helpen om de beste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec staat voor mooi afgewerkt vakwerk! Wij fabriceren alle ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen kundige medewerkers.

Efficiënt en zorgvuldig zal onze Alratec-plaatsingsdienst de gevraagde ramen daarna perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om telkens weer met stielkennis en oog voor detail een prachtig eindproduct af te leveren. In Laarne en omstreken hebben wij de afgelopen jaren een oerdegelijke reputatie verdiend.

Bovendien zijn onze leveringstermijnen altijd kort en communiceren wij zeer duidelijk met de klant zodat we tot in de perfectie de ramen van uw dromen kunnen realiseren. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is geen simpele keuze. De experts van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u op maat.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, poorten, deuren en ramen

Alratec NV is een gerenommeerd topbedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Laarne

Bouwt u een nieuwe woning? Renoveert u een bedrijfspand of woning? Alratec uit Roosdaal doet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en zelfs veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: met onze uitgebreide expertise en ervaring levert Alratec de kwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in élk budget.

Alratec: haal vakwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan professionals zoals bijvoorbeeld aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Door onze volledig geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen altijd een cruciale rol bij onze deuren, ramen en poorten. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie inspiratie zoekt voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of wat extra informatie wil bekomen, is altijd welkom in de Alratec-toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen