Ramen Herzele - Alratec
Ramen Herzele - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Herzele

Voor raamwerk in hout, pvc of aluminium bij Herzele: Alratec!

Geschikte ramen selecteren is nooit een eenvoudige opdracht. Je hebt ramen in allerlei materialen, kleuren en maten. Elementen waaronder geluidswering, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen ook een rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen mee het aanzicht van uw gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het gerichte advies van onze medewerkers zodat u altijd kwalitatieve en duurzame ramen vindt voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft andere typische eigenschappen. Bij Alratec in Roosdaal in de buurt van Herzele kunnen wij u zo goed en efficiënt mogelijk helpen om de beste aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Alratec staat voor perfect afgewerkt vakwerk! Alratec vervaardigt de ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u mag gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen uiterst bekwame mensen.

Voorzichtig en zorgvuldig zal de Alratec-plaatsingsdienst de door u gewenste ramen vervolgens netjes komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met passie en stielkennis een topjob achter te laten. In Herzele en ver daarbuiten hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie opgebouwd.

Daarbovenop zijn onze termijnen voor oplevering beperkt en overleggen wij heel duidelijk met de klant zodat we exact de ramen van uw dromen kunnen realiseren. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is vaak geen gemakkelijke beslissing. De stielmannen van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec is een gereputeerd topbedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor deuren, ramen en poorten. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Herzele

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) doet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en veranda’s. Eigentijds of klassiek: met onze jarenlange expertise en ervaring biedt Alratec de topkwaliteit die u vraagt. Alle materialen zijn duurzaam en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in élk budget.

Alratec: haal vakwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals waaronder aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Door onze geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven korte leveringstermijnen voor al uw deuren en ramen, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen altijd een belangrijke rol bij onze ramen, deuren en poorten. Wij staan borg voor volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra informatie wil bekomen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen