Ramen Hamme - Alratec
Ramen Hamme - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Hamme

Voor ramen in pvc, aluminium of hout bij Hamme: Alratec!

Ramen vinden is nooit een gemakkelijke klus. Er zijn ramen in verschillende materialen, kleuren en maten. Andere zaken zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, het milieu spelen ook een niet te onderschatten rol. Bovendien bepaalt de raamkeuze deels het gezicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u rekenen op het betrouwbare advies van onze professionals waardoor u altijd kwalitatief hoogstaande ramen zult vinden voor uw gebouw. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: ieder soort materiaal heeft andere typische voordelen. Bij Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Hamme kunnen wij u op deskundige wijze assisteren om de meest interessante houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Alratec maakt alle ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u mag gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen uiterst bekwame medewerkers.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal onze plaatsingsdienst de gevraagde ramen vervolgens netjes komen installeren in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met passie en stielkennis een prachtig eindproduct achter te laten. In Hamme en omstreken hebben wij de afgelopen jaren een onverwoestbare reputatie verdiend.

Daarbovenop zijn de leveringstermijnen altijd kort en overleggen wij zeer duidelijk met de opdrachtgever zodat we perfect de ramen waarvan u droomt kunnen realiseren. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is vaak geen eenvoudige keuze. De experten van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u op maat.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gerenommeerd topbedrijf uit Roosdaal (Vlaams–Brabant), dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor deuren, ramen en poorten. Alratec zorgt voor werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Hamme

Bouwt u een nieuwe woning? Renoveert u een woning of bedrijfspand? Het Roosdaalse bedrijf Alratec voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en veranda’s. Eigentijds modern of klassiek: met onze uitgebreide ervaring en vakkennis levert Alratec de kwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en zijn voorzien van gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor élk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals waaronder aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Dankzij onze volledig automatische en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol en veilig. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen altijd een cruciale rol bij onze poorten, ramen en deuren. Alratec staat borg voor volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of wat extra informatie wil bekomen, is steeds welkom in de toonzaal van Alratec. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen