Ramen Halle - Alratec
Ramen Halle - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Halle

Voor ramen in aluminium, pvc of hout bij Halle: Alratec

Geschikte ramen selecteren is nooit een eenvoudige klus. Je hebt uiteenlopende ramen in verschillende materialen, maten en kleuren. Andere zaken waaronder geluidswering, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen eveneens een niet te onderschatten rol. Daarenboven bepaalt de raamkeuze voor een groot stuk het gezicht van bouwwerk.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het betrouwbare advies van onze medewerkers zodat u ongetwijfeld kwalitatieve en duurzame ramen zult vinden voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: elk soort materiaal heeft andere kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Halle kunnen wij u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de meest interessante houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Wij maken alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen kundige mensen.

Voorzichtig en zorgvuldig zal de plaatsingsdienst de gewenste ramen daarna perfect afgewerkt komen installeren in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om telkens weer met stielkennis en oog voor detail een prachtwerk achter te laten. In Halle en ver daarbuiten hebben wij de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie verworven.

Daarbovenop zijn onze leveringstermijnen beperkt en communiceren wij heel goed met de opdrachtgever zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen realiseren. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is geen simpele beslissing. De stielmannen van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, poorten, deuren en ramen

Alratec NV is een gerenommeerd topbedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec zorgt voor werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Halle

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Het Roosdaalse bedrijf Alratec voorziet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, veranda’s en poorten. Eigentijds modern of klassiek: dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring biedt Alratec de kwaliteit die u vraagt. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en beschikken over officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in elk budget.

Alratec: haal vakwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Dankzij onze geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol én veilig. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, het milieu spelen een cruciale rol bij onze deuren, poorten en ramen. Wij staan borg voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of extra informatie wil bekomen, is altijd welkom in de Alratec-toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen