Ramen Haaltert - Alratec
Ramen Haaltert - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Haaltert

Voor raamwerk in pvc, aluminium of hout bij Haaltert: Alratec!

Geschikte ramen selecteren is geen simpele opdracht. Er bestaan uiteenlopende ramen in verschillende maten, materialen en kleuren. Andere zaken waaronder geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen ook een niet te onderschatten rol. Ook bepaalt de keuze van de ramen deels het gezicht van uw gebouw.

Bij Alratec kunt u rekenen op het gerichte advies van onze medewerkers waardoor u gegarandeerd kwalitatief hoogstaande ramen vindt voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Haaltert kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze assisteren om de geschikte aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Alratec levert steevast vakwerk af van a tot z! Wij vervaardigen alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen gemotiveerde en bekwame mensen.

Voorzichtig en zorgvuldig zal onze Alratec-plaatsingsdienst de gevraagde ramen daarna netjes komen installeren in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om iedere keer opnieuw met passie en stielkennis een prachtjob af te leveren. In Haaltert en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een oerdegelijke reputatie verdiend.

Bovendien zijn onze termijnen voor oplevering altijd kort en communiceren wij heel goed met de klant zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, aluminium of hout? Het is geen eenvoudige beslissing. De specialisten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u op maat.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec NV is een gereputeerd topbedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor deuren, poorten en ramen. Alratec levert onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, …

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Haaltert

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Eigentijds of klassiek: dankzij onze jarenlange stielkennis en ervaring leveren wij de kwaliteit die u verlangt. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan professionals zoals bijvoorbeeld aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Door de geautomatiseerde en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologie spelen steeds een belangrijke rol bij onze deuren, poorten en ramen. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra informatie wil bekomen, is steeds welkom in de Alratec-toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen