Ramen Gooik - Alratec
Ramen Gooik - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Gooik

Voor ramen in aluminium, pvc of hout bij Gooik: Alratec

Ramen selecteren is geen simpele klus. Je hebt uiteenlopende ramen in alle maten, materialen en kleuren. Andere zaken zoals bijvoorbeeld geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologische elementen spelen eveneens een rol. Ook bepalen de ramen deels het aanzicht van uw gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het gerichte advies van onze specialisten waardoor u ongetwijfeld kwalitatieve en duurzame ramen vindt voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: ieder soort materiaal heeft andere eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Gooik kunnen wij u op deskundige wijze helpen om de meest interessante houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw pand. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Alratec vervaardigt alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame mensen.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal onze plaatsingsdienst de door u gewenste ramen daarna netjes komen installeren in het gebouw. Alratec gaat er prat op om iedere keer opnieuw met stielkennis en oog voor detail een prachtwerk af te leveren. In Gooik en omstreken hebben wij in de loop der jaren een onverwoestbare reputatie verdiend.

Voorts zijn onze leveringstermijnen altijd kort en communiceren wij zeer duidelijk met de klant zodat we tot in de perfectie de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is vaak geen gemakkelijke keuze. De experten van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u op maat.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten, deuren en veranda’s

Alratec NV is een gerenommeerd bedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec zorgt voor onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Gooik

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Renoveert u een bedrijfspand of woning? Alratec levert al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Eigentijds modern of klassiek: dankzij onze jarenlange expertise en ervaring biedt Alratec de topkwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor élk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan professionals waaronder aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Door onze volledig geautomatiseerde en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen steeds een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra informatie wil vragen, is steeds welkom in de toonzaal van Alratec. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen