Ramen Geraardsbergen - Alratec
Ramen Geraardsbergen - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Geraardsbergen

Voor ramen in hout, pvc of aluminium bij Geraardsbergen: Alratec

Ramen selecteren is nooit een simpele klus. Er zijn ramen in allerlei maten, materialen en kleuren. Andere belangrijke elementen zoals bijvoorbeeld geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen ook een belangrijke rol. Daarenboven bepaalt de raamkeuze voor een belangrijk deel het uitzicht van het gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec terecht voor het beste advies van onze specialisten zodat u gegarandeerd geschikte en kwalitatieve ramen zult vinden voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: ieder materiaal heeft andere kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Geraardsbergen kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de juiste houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw specifieke situatie. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Alratec maakt de ramen in een eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen kundige medewerkers.

Voorzichtig en zorgvuldig zal onze plaatsingsdienst de bestelde ramen vervolgens netjes komen installeren in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om iedere keer opnieuw met stielkennis en oog voor detail een prachtwerk achter te laten. In Geraardsbergen en ver daarbuiten hebben wij daardoor de laatste jaren een onverwoestbare reputatie verdiend.

Bovendien zijn de termijnen voor oplevering altijd kort en communiceren wij zeer duidelijk met de opdrachtgever zodat we perfect de ramen die u wenst kunnen realiseren. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is vaak geen simpele keuze. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec is een gereputeerd bedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor deuren, poorten en ramen. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Geraardsbergen

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal voorziet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, veranda’s en poorten. Modern, klassiek of eigentijds: dankzij onze uitgebreide stielkennis en ervaring biedt Alratec de kwaliteit die u wenst. Alle materialen zijn duurzaam en beschikken over gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in élk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan professionals zoals bijvoorbeeld aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Dankzij onze volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, stijlvol en veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, veranda’s, zonnewering en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische overwegingen spelen altijd een belangrijke rol bij onze deuren, ramen en poorten. Wij staan borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor deuren, ramen, poorten of veranda’s of extra info wil bekomen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen