Ramen Gent - Alratec
Ramen Gent - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Gent

Voor kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium bij Gent: Alratec!

Ramen vinden is geen gemakkelijke opdracht. Er bestaan ramen in verschillende kleuren, materialen en maten. Andere zaken waaronder geluidswering, isolatie, duurzaamheid, ecologische elementen spelen ook een rol. Bovendien bepaalt de raamkeuze mee het gezicht van uw pand.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het betrouwbare advies van onze medewerkers zodat u ongetwijfeld kwalitatief hoogstaande ramen zult vinden voor uw etablissement. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: ieder materiaal heeft specifieke kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Gent kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de geschikte houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw pand. Alratec levert altijd vakwerk af van a tot z! Alratec maakt de ramen in het eigen goed uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen ervaren mensen.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal de Alratec-plaatsingsdienst de gevraagde ramen vervolgens netjes komen installeren in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om altijd en overal met stielkennis en oog voor detail een prachtwerk achter te laten. In Gent en ver daarbuiten hebben wij in de loop der jaren een schitterende reputatie opgebouwd.

Daarbovenop zijn de termijnen voor oplevering altijd kort en overleggen wij zeer duidelijk met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen realiseren. Ramen in pvc, aluminium of hout? Het is geen eenvoudige keuze. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u op maat.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten, deuren en veranda’s

Alratec is een gereputeerd bedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec levert werk perfect op maat van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, …

Alratec: buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Gent

Bouwt u een nieuwe woning? Renoveert u een bedrijfspand of woning? Alratec voorziet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en zelfs veranda’s. Eigentijds modern of klassiek: met onze uitgebreide ervaring en vakkennis levert Alratec de topkwaliteit die u verlangt. Alle materialen zijn duurzaam en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen voor elk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan professionals waaronder schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Door de geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen een belangrijke rol bij onze poorten, ramen en deuren. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Wie ideetjes wil opdoen voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra informatie wil bekomen, is altijd welkom in de toonzaal van Alratec. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen