Ramen Erpe-Mere - Alratec
Ramen Erpe-Mere - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Erpe-Mere

Voor kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium bij Erpe-Mere: Alratec

Geschikte ramen vinden is nooit een eenvoudige opdracht. Er bestaan ramen in verschillende maten, materialen en kleuren. Andere zaken zoals bijvoorbeeld geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen eveneens een niet te onderschatten rol. Ook bepaalt de raamkeuze voor een groot stuk het gezicht van uw pand.

Bij Alratec kunt u terecht voor het betrouwbare advies van onze medewerkers waardoor u gegarandeerd kwalitatief hoogstaande ramen zult vinden voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: ieder materiaal heeft andere typische eigenschappen. Bij raamspecialist Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Erpe-Mere kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de juiste houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw gebouw. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Wij maken alle ramen in het eigen goed uitgerust atelier (u mag gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen uiterst bekwame mensen.

Efficiënt en zorgvuldig zal de plaatsingsdienst de gevraagde ramen daarna perfect afgewerkt komen installeren in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om iedere keer opnieuw met stielkennis en oog voor detail een topjob af te leveren. In Erpe-Mere en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een oerdegelijke reputatie opgebouwd.

Daarbovenop zijn onze termijnen voor oplevering beperkt en communiceren wij zeer goed met de opdrachtgever zodat we perfect de ramen van uw dromen kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen eenvoudige keuze. De specialisten van Alratec in Roosdaal helpen en adviseren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec is een gerenommeerd topbedrijf in Roosdaal (Vlaams–Brabant), met als specialisatie buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec zorgt voor onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Erpe-Mere

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Renoveert u een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) doet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: dankzij onze jarenlange expertise en ervaring leveren wij de topkwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor élk budget.

Alratec: haal vakwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals schrijnwerkers, aannemers en projectontwikkelaars. Door onze geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol en veilig. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, duurzaamheid, isolatie, ecologie spelen altijd een cruciale rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie inspiratie zoekt voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of extra info wil vragen, is altijd welkom in de toonzaal van Alratec. Onze vakkundige medewerkers zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen