Ramen en deuren

 
Ramen en deuren Alratec is een gevestigde waarde in de regio. Alratec levert aan particulieren en professionals zoals aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars in Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw …

Ramen en deuren in alle vormen, materialen en kleuren

 

De juiste ramen en deuren uitkiezen is een niet te onderschatten onderdeel van het (ver)bouwproces. Het uiteindelijke uitzicht van je woning wordt er sterk door beïnvloed. Welk materiaal kies je voor je ramen en deuren? Ga je voor aluminium, hout of pvc? Daarnaast is ook de keuze van de juiste kleur en de gewenste stijl belangrijk. Zowel deuren als ramen moeten een passend geheel vormen met de rest van de gevel. Ze bepalen grotendeels het karakter van het huis. En ook met isolatie, beveiliging en duurzaamheid moet rekening gehouden worden. Alratec staat je in deze belangrijke keuze graag bij met professioneel en persoonlijk advies.

Aluminium, pvc of houten deuren en ramen

 

Wil je kosten besparen bij het bouwen of verbouwen, zonder aan kwaliteit in te boeten? Met pvc-ramen en -deuren garandeer je warmte- én geluidsisolatie tegen een budgetvriendelijke prijs. Dankzij de verschillende kleuren en houtimitaties uit ons assortiment passen ze ook perfect bij jouw gevel.
Met houten ramen en deuren schenk je dankzij de unieke structuur dan weer een erg specifiek karakter aan je woning. Bovendien is hout het materiaal dat het best isoleert van allemaal! Dankzij onze milieuvriendelijke spuittechniek kies je gewoon zelf de kleur én worden de ramen en deuren veel makkelijker in onderhoud.
Aluminium ramen en deuren zijn dan weer een duurzame oplossing. Aluminium is een licht materiaal dat toch zeer sterk is. Het heeft een enorme draagkracht, waardoor grote ramen, schuiframen of volledige glaspartijen makkelijk realiseerbaar zijn.

Jouw ramen en deuren op maat

 

De ramen en deuren van Alratec worden vervaardigd in ons eigen atelier in Roosdaal. Om topkwaliteit te garanderen, maken wij enkel gebruik van de meest hoogwaardige materialen en de meest geavanceerde technieken. Alleen topmerken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Saint-Gobain Glass en Renson behoren tot onze leveranciers. Ons eigen plaatsingsteam neemt daarna de vakkundige installatie ervan voor hun rekening.
Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met passie en stielkennis een topjob af te leveren. In Brussel, Aalst, Ninove en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een schitterende reputatie opgebouwd. Bovendien zijn onze leveringstermijnen beperkt en communiceren wij zeer duidelijk met de klant zodat we exact de deuren en ramen van je dromen kunnen realiseren.

Wilt u dus ramen en deuren bestellen in de regio: Roosdaal, Ninove, Liedekerke, Lennik, Ternat, Zellik, Dilbeek, Pede, Vlezenbeek, Pepingen, Geraardsbergen, Denderleeuw, Aalst, Affligem, Sint-Pieters-Leeuw … Contacteer Alratec 

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen