Ramen Eizeringen - Alratec
Ramen Eizeringen - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Eizeringen

Voor raamwerk in pvc, aluminium of hout bij Eizeringen: Alratec

Geschikte ramen selecteren is geen simpele klus. Er zijn ramen in alle maten, materialen en kleuren. Andere zaken zoals geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen eveneens een rol. Ook bepalen de ramen mee het aanzicht van bouwwerk.

Gelukkig kunt u bij Alratec terecht voor het beste advies van onze medewerkers zodat u ongetwijfeld kwalitatieve en duurzame ramen zult vinden voor uw pand. Aluminium ramen, houten ramen of pvc-ramen: ieder soort materiaal heeft andere typische kenmerken. Bij Alratec in Roosdaal in de buurt van Eizeringen kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk assisteren om de juiste aluminium ramen, houten ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec staat voor mooi afgewerkt vakwerk! Wij fabriceren de ramen in een eigen goed uitgerust atelier (u kunt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen kundige mensen.

Voorzichtig en zorgvuldig zal onze plaatsingsdienst de door u gewenste ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec gaat er prat op om telkens weer met stielkennis en oog voor detail een topjob af te leveren. In Eizeringen en ver daarbuiten hebben wij de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie verworven.

Voorts zijn onze termijnen voor oplevering altijd kort en overleggen wij zeer goed met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is geen gemakkelijke keuze. De experten van Alratec in Roosdaal helpen en adviseren u.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec is een gerenommeerd bedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, gespecialiseerd in buitenschrijnwerk voor poorten, ramen en deuren. Alratec zorgt voor maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: aannemers, architecten, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Eizeringen

Bouwt u een nieuwe woning? Renoveert u een bedrijfspand of woning? Alratec uit Roosdaal levert al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Modern, klassiek of eigentijds: dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring levert Alratec de kwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in elk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals waaronder schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij de volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen altijd een belangrijke rol bij onze poorten, deuren en ramen. Alratec staat voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra informatie wil bekomen, is steeds welkom in de Alratec-toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen