Ramen Dilbeek - Alratec
Ramen Dilbeek - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Dilbeek

Voor kwaliteitsramen in pvc, aluminium of hout bij Dilbeek: Alratec!

Ramen vinden is geen eenvoudige klus. Er bestaan ramen in alle maten, kleuren en materialen. Andere zaken zoals bijvoorbeeld isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologie spelen ook een rol. Bovendien bepaalt de keuze van de ramen mee het gezicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het betrouwbare advies van onze specialisten waardoor u gegarandeerd geschikte en kwalitatieve ramen vindt voor uw pand. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: ieder materiaal heeft specifieke voordelen. Bij Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Dilbeek kunnen wij u op eerlijke en deskundige wijze assisteren om de meest interessante houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Alratec maakt alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u kunt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame mensen.

Voorzichtig en zorgvuldig zal de Alratec-plaatsingsdienst de gevraagde ramen vervolgens netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om telkens weer met passie en stielkennis een prachtjob af te leveren. In Dilbeek en omstreken hebben wij de afgelopen jaren een ijzersterke reputatie opgebouwd.

Daarbovenop zijn de leveringstermijnen beperkt en communiceren wij zeer duidelijk met de opdrachtgever zodat we tot in de perfectie de ramen van uw dromen kunnen realiseren. Ramen in aluminium, pvc of hout? Het is vaak geen simpele beslissing. De specialisten van Alratec in Roosdaal helpen en adviseren u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van gerenommeerde merken zoals Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec is een gerenommeerd bedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor ramen, deuren en poorten. Alratec levert maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Dilbeek

Bouwt u een nieuwe woning? Renoveert u een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal (Vlaams-Brabant) levert al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Eigentijds of klassiek: met onze uitgebreide stielkennis en ervaring leveren wij de topkwaliteit die u verlangt. al onze materialen zijn duurzaam en zijn voorzien van gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor élk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Dankzij onze volledig automatische en hyperefficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor al uw deuren en ramen, veranda’s, poorten, zonnewering en rolluiken. Levensduur, geluidswering, veiligheid, isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen een belangrijke rol bij onze ramen, deuren en poorten. Alratec staat voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek de toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of extra info wil bekomen, is altijd welkom in de Alratec-toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen