Ramen Destelbergen - Alratec
Ramen Destelbergen - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Destelbergen

Voor kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium bij Destelbergen: Alratec!

Geschikte ramen vinden is nooit een simpele opdracht. Er bestaan uiteenlopende ramen in ontelbare materialen, kleuren en maten. Andere zaken zoals geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen ook een belangrijke rol. Daarenboven bepaalt de raamkeuze mee het uitzicht van uw pand.

Gelukkig kunt u bij Alratec een beroep doen op het gerichte advies van onze specialisten waardoor u gegarandeerd kwalitatieve en duurzame ramen vindt voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: elk soort materiaal heeft andere typische kenmerken. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Destelbergen kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze helpen om de beste houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw gebouw. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Wij vervaardigen alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u mag gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame mensen.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal de plaatsingsdienst de gevraagde ramen vervolgens netjes komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om telkens weer met stielkennis en oog voor detail een topjob af te leveren. In Destelbergen en ver daarbuiten hebben wij daardoor de laatste jaren een ijzersterke reputatie verdiend.

Voorts zijn onze termijnen voor oplevering beperkt en overleggen wij zeer duidelijk met de klant zodat we tot in de perfectie de ramen van uw dromen kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in aluminium, hout of pvc? Het is vaak geen gemakkelijke beslissing. De experten van Alratec in Roosdaal assisteren en adviseren u op maat.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals ACG, Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: deuren, ramen en poorten

Alratec is een gereputeerd bedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec levert maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van topklasse in de buurt van Destelbergen

Wilt u een nieuwe woning bouwen? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Het Roosdaalse bedrijf Alratec doet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, poorten en zelfs veranda’s. Modern of klassiek: dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis biedt Alratec de kwaliteit die u vraagt. al onze materialen zijn duurzaam en hebben officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze scherpe prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor elk budget.

Alratec: haal maatwerk in huis

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals waaronder schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij de volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij beloven snelle leveringstermijnen voor alle deuren en ramen, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen steeds een cruciale rol bij onze deuren, poorten en ramen. Alratec staat voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Breng een bezoek aan de toonzaal

Wie inspiratie wil komen opdoen voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of wat extra info wil bekomen, is steeds welkom in onze toonzaal. Onze experten zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen