Ramen Dendermonde - Alratec
Ramen Dendermonde - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Dendermonde

Voor kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium bij Dendermonde: Alratec!

Geschikte ramen vinden is geen gemakkelijke opdracht. Er zijn uiteenlopende ramen in allerlei kleuren, materialen en maten. Andere cruciale elementen waaronder (geluid)isolatie, duurzaamheid, ecologie spelen eveneens een rol. Ook bepaalt de raamkeuze mee het uitzicht van uw gebouw.

Bij Alratec kunt u een beroep doen op het beste advies van onze medewerkers zodat u ongetwijfeld kwalitatief hoogstaande ramen zult vinden voor uw pand. Houten ramen, aluminium ramen of pvc-ramen: elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij raamspecialist Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Dendermonde kunnen wij u op eerlijke en deskundige wijze assisteren om de meest interessante houten ramen, aluminium ramen en pvc-ramen te vinden voor uw specifieke situatie. Alratec staat voor mooi afgewerkt vakwerk! Alratec maakt de ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u mag gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen uiterst bekwame medewerkers.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal onze Alratec-plaatsingsdienst de door u gewenste ramen daarna netjes komen plaatsen in het gebouw. Alratec maakt er een erezaak van om telkens weer met passie en stielkennis een prachtjob achter te laten. In Dendermonde en omstreken hebben wij in de loop der jaren een schitterende reputatie verworven.

Voorts zijn de leveringstermijnen altijd kort en overleggen wij heel duidelijk met de klant zodat we exact de ramen waarvan u droomt kunnen realiseren. Ramen in pvc, hout of aluminium? Het is vaak geen gemakkelijke beslissing. De experten van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u op maat.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals Veka, Van Beveren, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten en deuren

Alratec is een gereputeerd bedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, dat gespecialiseerd is in buitenschrijnwerk voor deuren, ramen en poorten. Alratec zorgt voor maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: aannemers, architecten, projectontwikkelaars en industrie, schrijnwerkers, enz.

Alratec: buitenschrijnwerk van topkwaliteit in de buurt van Dendermonde

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Alratec uit Roosdaal voorziet al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en veranda’s. Modern of klassiek: met onze uitgebreide stielkennis en ervaring leveren wij de kwaliteit die u vraagt. Alle materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en zijn voorzien van officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing voor elk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar eveneens aan gespecialiseerde professionals zoals bijvoorbeeld schrijnwerkers, aannemers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij onze geautomatiseerde en doeltreffende productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol en veilig. Wij beloven korte leveringstermijnen voor al uw ramen en deuren, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, isolatie, duurzaamheid, het milieu spelen altijd een cruciale rol bij onze deuren, poorten en ramen. Alratec staat borg voor volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons daarvoor bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor poorten, deuren, ramen of veranda’s of wat extra informatie wil vragen, is altijd welkom in de toonzaal van Alratec. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen