Ramen Denderleeuw - Alratec
Ramen Denderleeuw - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Denderleeuw

Voor kwaliteitsramen in hout, pvc of aluminium bij Denderleeuw: Alratec!

Ramen vinden is geen simpele klus. Je hebt ramen in ontelbare materialen, maten en kleuren. Elementen waaronder geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologie spelen eveneens een rol. Ook bepalen de ramen voor een belangrijk deel het uitzicht van het gebouw.

Bij Alratec kunt u rekenen op het beste advies van onze professionals zodat u zonder enige twijfel geschikte en kwalitatieve ramen vindt voor uw gebouw. Houten ramen, aluminium ramen of ramen in pvc: ieder soort materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Bij Alratec gevestigd in Roosdaal in de buurt van Denderleeuw kunnen onze medewerkers u op eerlijke en deskundige wijze assisteren om de juiste aluminium ramen, houten ramen en ramen in pvc te vinden voor uw gebouw. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Alratec maakt alle ramen in het eigen perfect uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust een kijkje komen nemen) met onze eigen ervaren medewerkers.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal de Alratec-plaatsingsdienst de door u gewenste ramen vervolgens perfect afgewerkt komen plaatsen in het gebouw. Voor Alratec is het een erezaak om altijd en overal met stielkennis en oog voor detail een prachtjob achter te laten. In Denderleeuw en omstreken hebben wij daardoor de laatste jaren een oerdegelijke reputatie verworven.

Voorts zijn de leveringstermijnen beperkt en overleggen wij zeer duidelijk met de klant zodat we perfect de ramen van uw dromen kunnen realiseren. Ramen in hout, pvc of aluminium? Het is geen gemakkelijke keuze. De stielmannen van Alratec in Roosdaal adviseren en helpen u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwalitatief hoogstaande materialen van topmerken zoals Veka, Van Beveren, Renson en Saint-Gobain Glass.

Lees meer…

Alratec: ramen, poorten, deuren en veranda’s

Alratec is een gerenommeerd bedrijf uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor deuren, ramen en poorten. Alratec zorgt voor onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor verschillende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, …

Alratec: buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Denderleeuw

Bezig met de bouw van een nieuwe woonst? Denkt u aan de renovatie van een woning of bedrijfspand? Het Roosdaalse bedrijf Alratec doet al uw buitenschrijnwerk: deuren, ramen, veranda’s en poorten. Eigentijds modern of klassiek: met onze uitgebreide stielkennis en ervaring biedt Alratec de topkwaliteit die u wenst. al onze materialen zijn duurzaam en betrouwbaar en hebben gecertificeerde kwaliteitslabels. En dankzij scherpe prijzen vindt u bij Alratec oplossingen in elk budget.

Alratec: haal maatwerk binnen

Alratec levert niet enkel aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals waaronder aannemers, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Door onze volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk perfect op maat, veilig en esthetisch. Wij garanderen snelle leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, zonnewering, veranda’s, poorten en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen altijd een cruciale rol bij onze deuren, poorten en ramen. Wij staan borg voor 100% volledige service van opmeting tot oplevering. Wij vervaardigen al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Wie inspiratie zoekt voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of extra info wil vragen, is altijd welkom in de Alratec-toonzaal. Onze experten zullen uitgebreid de tijd nemen om op al uw vragen een antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen