Ramen Deinze - Alratec
Ramen Deinze - Ramen - deuren
Lees meer

Ramen Deinze

Voor raamwerk in pvc, aluminium of hout bij Deinze: Alratec

Ramen vinden is nooit een gemakkelijke opdracht. Je hebt uiteenlopende ramen in verschillende materialen, maten en kleuren. Andere belangrijke elementen zoals isolatie, duurzaamheid, geluidswering, ecologie spelen eveneens een belangrijke rol. Daarenboven bepaalt de keuze van de ramen mee het aanzicht van uw gebouw.

Gelukkig kunt u bij Alratec rekenen op het gerichte advies van onze professionals zodat u altijd geschikte kwaliteitsvolle ramen vindt voor uw etablissement. Aluminium ramen, houten ramen of ramen in pvc: elk soort materiaal heeft andere eigenschappen. Bij ons gespecialiseerd bedrijf Alratec in Roosdaal in de buurt van Deinze kunnen onze medewerkers u zo goed en efficiënt mogelijk assisteren om de beste houten ramen, aluminium ramen en ramen in pvc te vinden voor uw gebouw. Bij Alratec dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel! Alratec maakt alle ramen in het eigen goed uitgerust atelier (u mag als u dat wilt gerust eens een kijkje nemen bij ons) met onze eigen ervaren medewerkers.

Snel, efficiënt en nauwkeurig zal onze Alratec-plaatsingsdienst de door u gewenste ramen vervolgens netjes komen installeren in het gebouw. Alratec gaat er prat op om telkens weer met passie en stielkennis een prachtwerk af te leveren. In Deinze en omstreken hebben wij de afgelopen jaren een oerdegelijke reputatie opgebouwd.

Voorts zijn de leveringstermijnen beperkt en communiceren wij zeer goed met de klant zodat we exact de ramen die u wenst kunnen afleveren en plaatsen. Ramen in pvc, aluminium of hout? Het is vaak geen gemakkelijke keuze. De experts van Alratec in Roosdaal adviseren en assisteren u met hun expertise.  Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen van topmerken zoals Van Beveren, Veka, ACG, Saint-Gobain Glass en Renson.

Lees meer…

Alratec: veranda’s, poorten, deuren en ramen

Alratec NV is een gerenommeerd topbedrijf in het Vlaams-Brabantse Roosdaal, met als specialisatie buitenschrijnwerk voor poorten, deuren en ramen. Alratec zorgt voor onberispelijk maatwerk van het buitenschrijnwerk voor uiteenlopende opdrachtgevers: architecten, aannemers, industrie en projectontwikkelaars, schrijnwerkers, enzovoort.

Alratec: voor buitenschrijnwerk van de bovenste plank in de buurt van Deinze

Bouwt u een nieuwe woning? Denkt u aan de renovatie van een bedrijfspand of woning? Alratec levert al uw buitenschrijnwerk: ramen, deuren, poorten en zelfs veranda’s. Eigentijds of klassiek: met onze jarenlange ervaring en vakkennis leveren wij de topkwaliteit die u vraagt. Alle materialen zijn duurzaam en hebben officieel erkende en gecertificeerde kwaliteitslabels. Dankzij onze onklopbare prijzen vindt u bij Alratec een oplossing in elk budget.

Alratec: haal vakwerk in huis

Alratec levert niet alleen aan particulieren, maar ook aan gespecialiseerde professionals zoals onder andere aannemers, schrijnwerkers en zelfs projectontwikkelaars. Dankzij onze volledig geautomatiseerde en efficiënte productielijn in Roosdaal is al ons buitenschrijnwerk op de millimeter op maat, stijlvol én veilig. Wij garanderen korte leveringstermijnen voor alle ramen en deuren, poorten, zonnewering, veranda’s en rolluiken. Levensduur, (inbraak)veiligheid geluidswering, duurzaamheid, isolatie, ecologische overwegingen spelen altijd een belangrijke rol bij onze poorten, ramen en deuren. Alratec staat borg voor 100% volledige service van opmeting tot en met oplevering. Wij maken al uw buitenschrijnwerk in ons bijzonder goed uitgerust eigen atelier.

Bezoek onze toonzaal

Mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor ramen, deuren, poorten of veranda’s of wat extra info wil vragen, is steeds welkom in de Alratec-toonzaal. Onze vakkundige medewerkers zullen hun best doen om op al uw vragen een adequaat antwoord te geven.

Volledige service van opmeting tot oplevering

Deskundig advies over ramen en deuren, met het oog op uw budget

Offerte aanvragen